Stefan Brasoveanu, CEO al Hamburger Recycling Romania: „Ce-i lipseste Clujului? In primul rand, o noua administratie!”

Comentarii

Nelu Deac

21.08.2014 09:20

Uite un om care are curajul sa spuna lucrurilor pe nume. Nu e ca ceilalti barosani din Cluj care se apleaca ca sa ajunga la curul autoritatilor. Omul stie clar, vrea sa investeasca dar nu poate pentru ca tampitii care conduc Clujul sunt niste labagii. Pentru investitori nu se pot face derogari de la PUG dar pentru finul edilului sef totul curge fara piedici, va primi si centru de cartier de parca nu a fost de-ajuns sa primeasca pesches terenul din centru. In timp ce el cauta sa se inconjoare de oameni integri autoritatile se inconjoara de lichele. El are profit in timp ce autoritatile au cheltuieli. Oamenii lui castiga salarii oneste si au vieti modeste in timp ce salariile modeste ale functionarilor sunt invers proportionale cu averile lor. 

Ionica

21.08.2014 09:36

Ce te miri cand faci concurenta si Primariei si Consiliului Judetean si altor firme particulare?Se vede ca nu esti obisnuit cu subtilitati........

cetateanul

21.08.2014 10:02

Felicitari pt articol.Este pacat ca se vorbeste si se scrie foarte putin despre oameni ca Zoltan Stefan Brasoveanu si ne pierdem timpul cu specimene gen seplecan,tise,lapusan,etc.

Lilla

21.08.2014 12:04

Felicitari pentru articol si pentru Domnul Zoltan Stefan Brasoveanu.Un Om care are multa incredere in el si a ajuns unde a ajuns prin integritate, optimism, caracter si valorile pe care le reprezinta. Este un lider care stie sa se faca urmat, un om de care ar avea nevoie tara asta, daca nu l-ar  `manca` cei din jur si ar fi sprijinit.Succes in continuare in tot ceea ce faceti!!!

Lilla

21.08.2014 12:16

Felicitari pentru articol si Domnului Zoltan Stefan Brasoveanu!

ProiectCluj

21.08.2014 16:52

Excelent articolul.In aceste decenii pierdute ale Clujului, problema nu s-a numit Funar, Apostu, Boc. Problema e una sistemica.Semnele sunt atat de limpezi, printre care si problema PUG-ului. Din 2009 PUG-ul Clujului e expirat . Al doilea oras al Romaniei, "capitala" Transilvaniei, oras  aspirant la titlul de capitala culturala europeana, NU are un Plan Urbanistic General actual , functional, coerent, de mai bine de 5 ani.Trebuie sa incetam sa alergam dupa omul providential. Primarii trec, administratia ramane.Trebuie sa avem pretentii in primul rand fata de modul de organizare a administratiei locale, de recrutare a oamenilor cheie din administratie, de definire a indicatorilor de performanta si transparenta...E drept insa, ca pestele de la cap se impute.Mai multe pe http://proiectcluj.wordpress.com .

claudia mariana

21.08.2014 21:56

Foarte fidela relatarea caracterului si personalitatii dlui Brasoveanu, in acest articol. Am avut onoarea sa il cunosc personal si pot spune ca este intradevar un om si business man de o mare valoare, cum din pacate putini mai gasesti in aceasta tara. Poate i se trage din originile straine, poate de la parinti, oameni de asemenea onesti si integrii, sau poate...e doar un mix potrivit de atribute umane, reusit de Dzeu...felicitari, si autorului articolului, ca a prins perfect ideea despre persoana descrisa, si felicitari si celui caruia i se aduc elogii prin acest articol!

Cristina Tirenescu

23.08.2014 00:58

Multumesc pentru aprecieri! :D

Se simte nevoia azi, mai mult ca oricand, de exemple pozitive, de modele demne de urmat. Vrem sa prezentam acesti oameni care au un impact pozitiv relevant asupra comunitatii pentru ca lumea afacerilor nu se compune doar din abonatii tabloidelor. :)

Rasinariu Mircea

22.08.2014 07:56

Toata stima pentru acest OM care se lupta cu ,,sistemul " pentru a crea normalitate in aceasta tara frumoasa.....din pacate sunt tot mai putini oameni de calitate si integri.... aici la noi,,ma bucur enorm cand vad asemenea articole despre oameni care construiesc si care incearca sa faca ceva intr-un domeniu de mare viitor pentru tara noastra infestata de gunoaie,felicitari d-le Stefan Brasoveanu pentru tot ceea ce ati realizat si pastrati-va puterea,curajul si onestitatea pentru ca binele reuseste intotdeauna!!!....cu stima...un cititor fidel

Ani

23.08.2014 00:15

Felicitari Stefan si mult succes,,,sper sa reusesti in proiectul tau si imi doresc din suflet ca oboseala si lupta pentru a creea ceva util si important pentru noi toti ,sa nu te faca sa te dai batut.Felicitari celor care ti-au dat viata ,te-au crescut si te-au educat atat de frumos si felicitari sotiei si copiilor ca iti sunt alaturi si te sprijina cu multa intelegere .SUCCES 

Ovidiu Popa

23.08.2014 15:35

Felicitari pentru stradaniile tale,Stefi! Sunt convins ca vei reusi in acest hatis birocratic. Iti cunosc si apeciz calitatea umana si sper ca toata energia si pasiunea pe care le depui in activitatea ta sa fie incununate cu succes.Trebuie sa vina si vremea in care generatia noastra sa promoveze alt set de  principii decat cele care troneaza acum in societate.Continua sa lupti! 

Zoltan Stefan B...

23.08.2014 17:31

Multumesc sincer Ziarului de Cluj pentru prilejul de a ne exprima liber, si pentru incurajarile Dumneavoastra care au ajuns intr-un coltisor numit suflet! Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca tuturor si sa aveti parte numai de sanatate si bucurii divine! La cat mai multe articole obiective si pozitive!!!

Florin

23.08.2014 18:51

Desi colaboram de mult timp de abia acum am aflat ca ne confruntam cu aceleasi probleme sper ca pana la urma toate acestea sa se rezolve , va doresc succes !

Cristian

24.08.2014 10:07

,,Foarte frumos articolu,,!!!Felicitări sincer mai rari oameni ca dumneavoastră imi doresc ca si in județul Alba sa se infinteze asemena firma .Cu toata stima si respect mult succes pe vitor!!!

Iulian Cutean

25.08.2016 11:17

Buna ziua. Am avut fericita ocazie sa il cunosc personal pe domnul Stefan Brasoveanu, avandu-l ca profesor de engleza in liceu. Nu m-a mirat faptul ca a ajuns aici fiindca este un om extraordinar, cu potential. Ma bucur sa constat ca oameni ca dansul ajung acolo unde le este locul. Felicitari domnule Brasoveanu!

Stefan Brasoveanu

18.01.2017 01:51

Va multumesc din suflet tuturor pentru aprecierile si gandurile sincere! Realizari de suflet si cele mai alese sentimente! Cu aleasa pretuire, Stefan Brasoveanu

Adauga comentariu