Statuia lui Matei Corvin, vandalizata in ajunul Untold

Cu o zi inainte de startul Untold Festival, statuia lui Matei Corvin din Piata Unirii a fost, din nou, vandalizata. Soclul statuii si partea din spate a calului au fost stropite cu vopsea rosie, sub ochii a sute de organizatori si voluntari ai festivalului, care in aceasta perioada ridica singura scena cu acces gratuit din cadrul Untold.

In jurul orei 13 ne-au sesizat niste reprezentanti ai autoritatilor locale. La fata locului s-a deplasat o echipa de criminalisti, iar in cauza se efectueaza cercetari”, spun reprezentantii IPJ Cluj.

Viceprimarul Clujului face denunt penal

Anna Horvath, viceprimarul Clujului formuleaza chiar in acest moment un denunt penal, deocamdata impotriva unor faptuitori necunoscuti.

Ne-am deplasat la fata locului impreuna cu Politia municipiului si a judetului si colegii din Primarie. In acest moment, institutia redacteaza ceea ce legea prevede: un denunt penal. Avem camere de luat vederi in zona, imaginile sunt studiate in acest moment atat de noi cat si de cei de la Politie. Avem un sistem performant, sunt increzatoare ca ii vom prinde pe faptuitori”, a declarat Anna Horvath pentru Ziar de Cluj.

Comentarii

mm

29.07.2015 16:10

Asa i-au prins si pe cei ce au scris U amore...

Mircea Marean

29.07.2015 16:26

No bine ma, se vede clar ca de la cal provine materialul... Ce i-ati dat sa manance ieri?

Adauga comentariu