Stația de osmoză de la Pata Rât mai stă pe tușă o vreme. Racordarea la curent e doar la etapa depuneri oferte

Va mai trece o bună bucată de timp până când stația de osmoză inversă de la Pata Rât va funcționa. Nu avem de a face doar cu lipsa acordului de la asocierea de firme care se ocupă de depozitarea și închiderea depozitului, ci și cu lipsa curentului electric.

Un anunț de achiziții publice, postat pe site-ul Consiliului Județean Cluj arată că până în data de 15 februarie pot fi depuse ofertele pentru proiectare și execuție racord a stației de osmoză la rețeaua de curent electric. Valoarea lucrărilor este estimată la 48.800 lei, fără TVA.

Mai clar spus, stația a fost montată, în sfârșit, după ce Consiliul Județean a tergiversat lucrurile din octombrie 2017 până în ianuarie 2018, dar tot nu e funcțională pentru că nu are curent.

Ne întrebăm dacă purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean, Alin Iuga nu a știut acest lucru în momentul în care l-am întrebat, astăzi, telefonic despre stadiul în care se află lucrările pentru epurarea levigatului de la Pata Rât și ne-a sfătuit să facem solicitare scrisă la care vom primi răspuns peste minim 10 zile, maxim 30 de zile, cum obișnuiesc angajații autorităților publice locale și județene. 

De ce le place angajaților și șefilor din Consiliul Județean să mintă și să ascundă gunoiul sub preș?

Autorizația de construire pentru lucrările de intervenție de urgență la depozitul neconform de la Pata Rât datează din 19 septembrie 2017, iar avizul tehnic de racordare la rețeaua de curent electric există din 13 octombrie 2017.

Comentarii

lax

15.02.2018 11:22
E bunaaaaaaaaaa constructia asta! La vara o sa faca baie in ea toti PD-istii intrati in PNL cu bocancii murdari si picioarele imputite!

Adauga comentariu