Statia de autobuz Cora, decorata cu materiale reciclabile

Rosal va invita sa participati la actiunea de colectare selectiva si reciclare creativa organizata de Asociatia Parinte in Floresti,  si partenerii acesteia - hipermarketul Cora, Nea Garden si Asociatia Ecouri verzi.

Prin proiectul  intitulat "Statia inFloritoare" se va decora statia de autobuz Cora, prin utilizarea unor tehnici de reciclare creativa si materiale reciclabile.

Proiectul se va desfasura in data de 25 aprilie, incepand cu ora 11.00, in parcarea Cora, in zona casutelor si va consta in pregatirea suportilor de flori din PET-uri, umplerea acestora cu pamant si flori, iar apoi se va trece la decorarea statiei.

Sunt indemnati sa participe in special parintii impreuna cu copii, pentru a se informa referitor la colectarea selectiva si pentru a invata tehnici de reciclare creativa de la specialistii de mediu implicati in proiect. Participarea este gratuita.

Persoanele care doresc sa participe la proiect pot trimite un email pe adresa contact@parinteinfloresti.ro sau pot suna la nr. 0742-837310 pentru a-si confirma participarea si pot veni la eveniment cu PET-uri colectate in prealabil. Celelalte materiale sunt puse la dispozitie gratuit de catre Asociatia Parinte inFloresti si partenerii sai.

 

Adauga comentariu