Spitalul de Recuperare a devenit “cetățean de onoare” al județului

Spitalul de Recuperare sărbătorește zilele acestea 40 de ani de activitate, motiv pentru care a strâns in amfiteatrul instituției actuali și foști angajați ai unității medicale.

Sanda Patrichi, managerul Spitalului de Recuperare, a reușit sa transforme unitatea intr-una performanta și a vrut sa sărbătorească împreuna cu întreaga familie extinsă aceasta performanța.

Recunoașterea meritelor a fost marcată de vicepreședintele CJ Cluj, Vakar Istvan, care i-a înmânat managerului Sanda Patrichi exact aceeași macheta pe care o primesc cetățenii de onoare ai județului.

Practic, Spitalul de Recuperare a devenit “cetățean de onoare” al județului.

La moment aniversar, in amfiteatrul spitalului, au luat cuvantul atat reprezentanti ai autoritatilor locale, cat si medici, sefii de sectii, dar si primul angajat cu acte al "recuperarii".

Instalatorul, extrem de apreciat si stimat de colegii sai, este proaspat pensionar, dar si o legenda in spital. Acesta nu s-a putut abtine sa nu ofteze dupa vremurile de demult, cand cladirea era inconjurata de terenuri de sport, sau de anul in care inclusiv medicii au depus munca fizica pentru finalizarea tuturor sectiilor.


"Am avut un teren frumos. Acum sunt blocuri", a oftat instalatorul Abrudan.

Fiecare sef de sectie si-a prezentat "ograda" in stilul caracteristic. Dan Cosma, seful de la ortopedie pediatrica nu s-a sfiit nici sa puna in scurta si savuroasa-i prezentare imagini care au smuls ropote de aplauze de la colegii sai, deoarece ii infatisau in ipostaze de care si-au adus cu drag aminte.

Noi nu putem decat sa uram un calduros "La multi ani!" intregului colectiv si sa ne ridicam palaria in fata managementului, care a transformat in bine si foarte bine Spitalul de Recuperare.

 

Adauga comentariu