Spitalul de Boli Psihice Borșa-Cluj: „Nou în România! Toaletă cu 3 WC-uri în aceeași baie!”

Noi imagini scandaloase din interiorul Spitalului de Boli Psihice Borșa, publicate de deputatul clujean Emanuel Ungureanu, scot la iveală nivelul fără margini al habarnismului specific unui management marcat de incompetență: grupul sanitar de aici, dedicat femeilor, este dotat cu trei toalete în același spațiu. 

După ce imaginile care au îngrozit o țară întreagă au devenit publice în vara acestui an, iar Spitalul de Boli Psihice Cronice Borșa-Cluj a fost supranumit „lagăr de concentrare”, Consiliul Județean Cluj aloca acestei unități medicale cca 76.000 de euro, profitând de rectificarea bugetară.

Chiar și așa, pacienții au rămas tot înghesuiți în saloane, iar acum femeile sunt invitate să folosească o toaletă comună, într-un spital specializat în boli psihice, din vestitul centru medical clujean:

„INCREDIBIL!

Spitalul de Boli Psihice Borșa, județul Cluj, etajul 1, Toaleta pentru Femei!

Nou în România! Toaletă cu 3 WC-uri în aceeași baie!

Poftiți la baie, vă rugăm!

Se poate face caca în grup, poftiți, nu fiți timizi!

Aceste băi infecte sunt amplasate într-o unitate sanitară acreditată de Autoritatea Națională pentru Managementul Calității în Sănătate(A.N.M.C.S).

Cine conduce această instituție?

Vasile Cepoi, un cameleon politic care a făcut din ANMCS una dintre cele mai mari CĂPUȘE din sistemul sanitar românesc.

Despre mizeriile cu iz penal făcute de Cepoi și gașca lui de la ANMCS, vom vorbi FOARTE CURÂND.

Revin cu întrebarea, unde credeți că se află BOMBA BIOLOGICĂ?

Nu că ar avea importanță, dar pe ușa acestei grote scria, "Toaletă pentru Femei"...”, a notat deputatul clujean pe pagina sa de socializare.

În august 2019, după masacrul de la Spitalul Săpoca Buzău, deputatul clujean Emanuel Ungureanu, publica o serie de fotografii şocante din interiorul Spitalul de Boli Psihice Borșa, din județul Cluj.

CITEȘTE ȘI: Imagini şocante din Spitalul de Boli Psihice Borșa, județul Cluj! Pacienţii sunt înghesuiţi în saloane cu pereţi sparţi şi se spală în condiţii insalubre

Acesta a scos la iveala condiţiile inumane în care sunt internaţi pacienţii: geamuri sparte, pereţi sparţi, tavan fisurat, cadre de fier ruginite şi grupuri sanitare aflate într-o stare deplorabilă. La toate acestea se mai adaugă şi aspectul exterior al clădirii, care arată că tencuiala exterioară este căzută, iar lucrări de consolidare nu aum mai fost efectuate de foarte mult timp.

Spitalul de Boli Psihice Borșa se află în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, iar peste 170 de persoane sunt internate acolo în condiţii mizerabile. 

CITEȘTE ȘIVIDEO Ungureanu: „Dezastrul de la BORȘA este peste orice închipuire”. Noi detalii despre dezinformarea autorităților clujene

După ce imaginile din infernul de la Spitalul de Boli Psihice Borșa-Cluj au devenit publice, conducerea spitalului, prin intermediul managerului Ana Jucan a ripostat vehement, afirmând că un corp nou-nouț abia așteaptă să fie dat în folosință. Iar Consiliul Județean Cluj face eforturi...

CITEȘTE ȘITIȘE vede dezastrul de la Spitalul din Borșa Cluj cu întârziere. De ce nu a alocat fonduri înainte ca infernul din lagărul de boli psihice să fi devenit public?

Noi detalii deveneau publice astfel în cazul acestui infern unde sunt ținuți peste 150 de pacienți cu afecțiuni psihice: noul corp de clădire are o capacitate de doar 78 de locuri, iar Alin Tișe îl tot dă în folosință de 5 ani încoace, vreme în care pacienții sunt tratați în infernul unei clădiri învechite, cu dotări de coșmar. Mai mult, după cum notează deputatul clujean Emanuel Ungureanu, clădirea nouă a fost proiectată greșit, continuând să fie inutilizabilă. Noul corp al Spitalului de Boli Psihice a intrat deja în proces de degradare.

CITEȘTE ȘILa Spitalul din Borșa, membrii din Consiliul de Administrație sunt MAI MULȚI decât medicii. Soțul primăriței din localitate, „uns” și el

 


Adauga comentariu