Spitalul Clinic de Recuperare are parcare cu cheie. Bolnavii si apartinatorii parcheaza pe trotuare

Problema parcarilor in orasul comoara al Ardealului se extinde departe de centrul orasului, acolo unde mai toate arterele importante se afla, in acest moment, in reparatii capitale.


Zona Spitalul de Recuperare in Cluj e  la fel de sufocata ca tot restul orasului. Zeci de pacienti sau apartinatori care vor sa ajunga cu masina la spital nu au unde parca, si asta nu pentru ca spitalul nu detine o parcacre, ci pentru ca ea exista, dar este inchisa  in permanenta.

Totusi, aici apare un caz "special", cu o parcare mare care e tot timpul inchisa si gazduieste un morman de nisip, timp in care trotuarul este folosit pe post de parcare”, ne scrie un cititor Ziar de Cluj.

Anul trecut, pentru reparatii capitale efectuate la cladirile Spitalului Clinic de Recuperare s-au platit 1,26 milioane de lei, la care se adauga reparatiile curente in valoare de 70.000 de lei.

Reprezentantii spitalului nu au putut fi contactati pentru a putea oferi informatii in privinta parcarii inchisa cu garduri.

 

Comentarii

vasile

30.08.2015 21:27

  Sunteti incredibili!! Sunteti peste tot in oras si observati , pe buna dreptate,toate aberatiile!!  Parcarea a fost inchisa de prin iarna, incepusera sa parcheze acolo persoanele care vizitau bolnavii si au *deranjat* pe cineva. Mai bine e sa fie inchisa si inutila!!

Adauga comentariu