Spectacolul lui Cristian Pomohaci a fost anulat. Oamenii voiau sa-l atace cu oua!

Cristian Pomohaci a fost scos din programul unui spectacol care va avea loc duminică într-o comună gălățeană, în urma protestului localnicilor. Decizia a fost luată în condițiile în care prin sat circulau zvonuri conform cărora fostul preot urma să fie atacat cu ouă în timpul spectacolului, informează Mediafax.

Primăria din Tulucești organizează în fiecare an un concert de zilele comunei, dar la ediția din acest an s-a lovit de o problemă neașteptată. Numeroși localnici s-au declarat nemulțumiți de prezența pe lista artiștilor a lui Cristian Pomohaci, fostul preot fiind implicat într-un scandal sexual și în anchete penale.Discuțiile aprinse au avut loc în special pe Internet, locuitorii comunei solicitându-i primarului să renunțe la cântărețul controversat. Cu câteva zile înainte de concert, primarul comunei gălățene a anunțat că Pomohaci a fost înlocuit de pe lista cu cântăreți.

„Având în vedere reacția din mediul online faţă de posibila prezență a cântărețului Cristian Pomohaci pe scena de la ediția din acest an a Festivalului Sărbătoare la Brateș, facem următoarele precizări: toți artiștii/cântăreții au fost contractați de firma de impresariat, care a făcut o oferta totală către Primărie. Ca administrație locală, respectăm dorința locuitorilor din comună și am luat decizia de a-l înlocui pe Cristian Pomohaci cu un alt artist, care va fi anunțat în cel mai scurt timp”, a informat primarul comunei Tulucești, Petrică Bratu.

Decizia a fost luată în condițiile în care prin sat circulau zvonuri conform cărora Pomohaci urma să fie atacat cu ouă în timpul spectacolului. Pentru a evita scandalul, primarul a decis să-l înlocuiască pe cântăreț, iar hotărârea a fost bine primită de locuitorii care nu l-au vrut pe Cristan Pomohaci pe scena de la zilele comunei Tulucești.

„Felicitări domnului primar Petrica Bratu pentru că a luat în considerare părerea cetățenilor comunei Tulucești să-l înlocuiască pe Pomohaci, având în vedere în ce scandal a fost pus. Nu este un exemplu bun pentru comuna noastră din punctul meu de vedere”, a spus un localnic.

Înlocuirea lui Pomohaci a stârnit numeroase reacții, câțiva localnici nefiind de acord cu decizia primarului lor.

„Cristian Pomohaci ar trebui privit din punctul de vedere al artistului ...dacă a făcut ceva rău, nu suntem noi cei care să-l judecăm ...judecata este a lui Dumnezeu...aruncați piatra dacă sunteți fără de păcat”, a scris pe Facebook un localnic.

Concertul de la Tulucești va avea loc duminică de la ora 17.00, la căminul cultural din localitate, pe lista cu cântăreți aflându-se Laura Lavric, Alessia și Vali Vijelie.

Fostul preot Cristian Pomohaci a fost caterisit din Biserică la sfârşitul anului trecut, fiind acuzat că a racolat un minor în scopuri sexuale.

Comentarii

Claudia

27.05.2018 09:38

Oamenii voiau să-l aprovizioneze cu ceea ce nu are!

civil

27.05.2018 23:17

Felicitari primarului, care a dovedit ca are ,,oua"!

Adauga comentariu