Spectacol inedit la Gala de inchidere Comedy

Festivalul Comedy Cluj se va incheia cu o gala mai putin obisnuita la manifestarile autohtone. Pe langa traditionala decernare a premiilor editiilor, seara va include si un spectacol-eveniment intitulat The Chaplin Project.  Gala de inchidere a celei de-a 5-a editii a Festivalului Internaţional de Film Comedy Cluj va avea loc sambata, 19 octombrie, incepand cu ora 19, la Cinematograful Florin Piersic.
„Dupa succesul de anul trecut, Serge Bromberg revine la Comedy Cluj cu un cine-concert de exceptie care ne poarta de aceasta dată prin filmografia lui Charlie Chaplin, acompaniata de muzica live si prezentata in maniera inconfundabila a marelui cineast, restaurator si muzician”, arata organizatorii festivalului.
Alegerea acestui spectacol a avut loc si in contextul centenarului nasterii personajului Charlot, care va fi celebrat in 2014.
„Lobster a lansat un lung proiect de restaurare a filmelor din aceasta perioada, intitulat Chaplin Project. Serge Bromberg va veni la Cluj cu magnifica restaurare a două scurtmetraje de Charlie Chaplin, realizata de Cineteca di Bologna si Lobster Films, in cadrul Chaplin Project, Easy Street si The Pawn Shop. De asemenea, in cadrul cine-concertului va fi proiectat un scurtmetraj rar al lui Max Linder, Max dans un taxi, conservat la Praga de Arhiva Naţionala de Film”, au mai anuntat oficialii Comedy Cluj.
Spectacolul va fi prezentat in avanpremiera publicului clujean, lansarea oficiala fiind programata dupa evenimentul de la Cluj. In aceeasi seara va fi decernat si Premiul de Excelenta oferit anul acesta lui Amza si Oanei Pellea. Pentru ca fac an de an eforturi pentru ca cinefilii clujeni sa aiba un eveniment incitant si conectat la schimbarile din cinematografia internationala, le spunem Jos Palaria! organizatorilor festivalului Comedy Cluj.

Adauga comentariu