Spatiu verde, devenit toaleta canina. Un clujean se plange de indolenta Primariei

Un locatar nemultumit de mizeria din jurul blocului sau, mizerie pe care o lasa cainii vecinilor, a facut sesizare la Primarie. Solutia pe care oficialii Primariei au gasit-o a fost aceea de a-i atrage doar atentia celui care isi plimba cainele in zona. Evident, rezultatele au fost aceleasi: pe strada Unirii nr. 13 si nr. 15 si pe Strada Snagov inca miroase a toaleta canina si arata la fel. Motiv pentru care nemultumirea clujeanului e si mai mare. Copiii care locuiesc in zona sunt nevoiti sa se joace, practic, in mizeria cainilor.

Vasile Puscas facut o sesizare la Primarie in legatura cu spatiul verde din zona blocurilor de pe strada Unirii nr. 13 si nr. 15, respectiv pe strada Snagov. Spatiu care, spune el, s-a transformat intr-o adevarata toaleta canina. Locul e imputit de-a dreptul, iar copiii locatarilor sunt nevoiti sa se joace ocolind excrementele cainilor. 

Raspunsul pe care l-a primit din partea Primariei e de-a dreptul halucinant, fara masuri concrete pentru cei care-si plimba cainii in zona si nu curata dupa ei.

"Acesta si-a luat angajamentul ca va plimba cainii in parcul amenajat pe str. Unirii - zona garaj CTP", i-au raspuns reprezentantii Primariei.

Enervat la culme de indolenta Primariei, Vasile Puscas explica, concret, de ce solutia lor e in zadar: cel care isi plimba cainele iese de fiecare data dupa programul politistilor. In favoarea argumentului sau, el aduce si doua fotografii.

"Sunt 2 poze care dovedesc faptul ca "promisiunea" nu are legatura cu realitatea. Joi, 25.02.2016, ora 18.00! Este cat se poate de evident ca degeaba vin politistii locali la orele 10.00, 11.30. Acesta iese cu cainii dupa ce se termina programul de lucru al acestora, uneori la orele 21.00, 22.00, 23.30, etc. Este foarte clar ca autoritatile locale nu isi fac treaba si sper ca noua echipă care va veni la putere sa administreze Clujul pentru clujeni nu pentru mitocani! Sper sa ajunga primar cine cred eu si sa-i dea afara pe toyi trantorii nesimtiti care primesc salarii degeaba/de pomana din banii contribuabililor! Calitatea vietii depinde de calitatea mediului, iar aceasta de calitatea oamenilor!", se plange Vasile Puscas.

Asadar, Primaria pare sa se bazeze pe cuvantul cetateanului, care, iata, isi continua vechile obiceiuri. In aceasta situatie, Vasile Puscas le-a raspuns celor de la Primarie, caracterizand solutia oficialilor drept ,,o jignire" adusa locuitorilor din Asociatiile de Locatari de pe Strada Unirii 13, Snagov numarul 12 si strada Unirii numarul 15. 

Redam mai jos, nemultumirea locatarului cu privire la raspunsul Primariei:

"Bine ca nu i-ati daruit o punga cu resturi de mancare, pentru caini, de la cantina Primariei. Acesta este raspunsul care-l dati parintilor copiilor care "zburda" printre excrementele canine? Acesta este raspunsul care-l dati pensionarilor care-si deapana amintirile cu iz de wc?

Dupa cum se vede in poze, si nu este pozat doar un excrement canin de mai multe ori, sunt doar cateva excremente din zecile existente pe spatiul verde. Pe langa wc canin spatiul este folosit si ca WC uman, evident dupa consumul de alcool. De ce dovezi mai aveti nevoie domnilor ca sa va faceti datoria???

De ce nu i s-a dat un termen de cateva zile ca sa igienizeze zona? De ce nu s-au montat placute cu Plimbatul cainilor interzis ? Sa traiesti intr-unul din cele mai frumoase cartiere ale Clujului cu senzatia de " poiata bunicilor de la tara " denota incompetenta primarului Boc si a angajatilor Primariei de a gestiona acest oras. Dati-va demisiile doamnelor si domnilor daca o problema atat de mica nu sunteti capabili sa o rezolvati. Dle primar Boc, vom face un efort, toti pensionarii, si vom muta aceste excremente in fata imobilului in care locuiti, pentru a trai si dumneavoastra cu sentimentul de "poiata bunicilor de la tara ", scrie Vasile Puscas semnandu-se ,, satul de "lasa ca merge si asa" si de aroganta administratiei locale!".

Adauga comentariu