Spargere la un magazin din Iulius Mall. Hotii au reusit sa sustraga 12 lantisoare de aur in valoare de peste 10.000 de euro

Doi tineri, bănuiți de comiterea unui  furt cu un prejudiciu de circa 60.000 de lei, au fost identificați și reținuti de polițiștii clujeni. Furtul s-a petrecut in urma cu o saptamana, in timp ce magazinul era deschis. Doi indivizi au patruns in magazinul de bijuterii si au sustras mai multe lantisoare de aur. Ulterior, angajatii si-au dat seama de furtul acestora si au anuntat autoritatile. Ieri, cei de la Politia Municipala Cluj-Napoca au reusit sa identifice si sa retina cele doua persoane, banuite ca ar fi autorii furtului din Iulius Mall. La aceasta ora nu a fost recuperat prejudiciul, care se ridica la peste 10.000 de euro.

"Vineri, 16 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Secția 3 Poliție au reținut, pentru 24 de ore, doi tineri, de 30 și 27 de ani, din Dezmir și Tăuți, județul Cluj, bănuiți de comiterea unui furt. Valoarea prejudiciului cauzat a fost estimată la 60.000 de lei.
Pentru soluționarea cauzei, imediat după sesizare a fost constituită o echipă complexă de polițiști la nivelul Poliției municipiului Cluj-Napoca și au fost efectuate multiple activități pentru obținerea datelor care să conducă la stabilirea identității și depistarea celor care au comis furtul. Conform probatoriului administrat, la data de 8 noiembrie, în intervalul orar 16:40-17:10, cei doi ar fi sustras 12 lănțișoare din aur de diferite gramaje, dintr-un magazin amplasat într-un complex comercial, din Gheorgheni, profitând de neatenția vânzătorului.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal, precum și pentru recuperarea prejudiciului", au precizat cei de la IPJ Cluj. 

Adauga comentariu