Soții Codruța și Călin Mureșan au făcut profit, anul trecut, de 104 mii euro cu farmacia naturistă online Myriam

Farmacia naturistă Myriam Cluj comercializează online produse pentru slăbit, alimente și produse dietetice, produse farmaceutice și suplimente, o gama largă de produse pentru mămici și copii, produse pentru îngrijirea personală. Compania a fost înființată în anul 2005 și a crescut constant de la an la an. Myriam are doi asociați: Călin Traian Mureșan (50%) și Codruța Maria Mureșan (50%). Cei doi figurează și ca administratori.

În farmacia online Myriam există oferte de sezon, oferte săptămânale, reduceri de la producători importanți în domeniul farmaceutic.
„Încearcă produsele apicole de la Prisaca Transilvania, produsele bio de la Deco Italia și Sano Vita, cafeaua naturală de la Ganoterapia sau produsele organice de la Solaris Plant și Essential. Farmacia Myriam recomandă condimente și mirodenii produse de Solaris și Sonnentor, paste făinoase produse de Petras Bio, siropuri naturale produse de Nera Comercial, lactate bio produse de The Bridge sau produse fără gluten de la Schar”, spun reprezentanții companiei.

Myriam a crescut în ultimii șase ani atât din punct de vedere al profitului net, cât și al cifrei de afaceri. Dacă în 2014, compania avea aproape 1,5 milioane euro cifră de afaceri, în anul următor a ajuns la aproape 1,8 milioane euro, iar în 2016 a atins valoarea de 1,9 milioane euro. Creșterea a fost constantă an de an până a atins valoarea de peste 2,6 milioane euro în 2020.

Profitul net declarat anul trecut de Myriam a depășit valoarea de 104 mii euro, față de 84 mii euro în 2019. În urmă cu trei ani, câștigul net a fost de 43 mii euro, iar în urmă cu patru ani profitul net a fost de aproape 15 mii euro. Cel mai mare profit de la înființare până anul trecut a fost declarat în 2012: aproape 170 mii euro.

În primul an de activitate, compania avea zero angajați, iar anul trecut a ajuns la 23 de salariați.

Adauga comentariu