A sosit primavara. Sariti, privighetoarea E.On canta!

Primavara a dezmortit ciocanele pneumatice ale E-on - orasul clantane de bucuria revederii cu soarele si cu muncitorii companiei, care au inceput deja sa sparga strazile proaspat dezghetate. Pe strada Republicii a fost liniste si pace in ultimele doua luni; ultima "spargere" a fost data la inceput de decembrie. Se pare insa ca problema nu a fost solutionata in totalitate. Ieri, odata cu razele calde ale soarelui, au aparut si muncitorii in albastru, care au spart fara mila asfaltul si urechile riveranilor. Aceeasi situatie o intalnim pe nenumarate strazi ale orasului, acolo unde triunghiul reflectorizant e seful suprem. Pe strada Motilor, muncitorii au oprit deja circulatia si coboara in "transee". Maine, cel mai probabil, circulatia in zona va fi obturata.

Pe aici nu se trece, acum se sparge

Tot in cartierul Zorilor, pe alei cu o singura intrare, cei de la E-on au sapat gropi fix in capatul strazii. Adica, daca din nefericire locuiesti acolo si ai plecat pe rotile tale la serviciu de dimineata, seara ar trebui sa-ti teleportezi masina pe alee, pentru ca de groapa nu se poate trece nicicum.  

Comentarii

nicu

06.03.2013 11:39

Chiar nu se poate face nimica? Nu-i mai suport, cand ii vad imi vine sa trec cu masina peste ei. Blocheaza circulatia, dupa astuparea gropii, chiar si dupa reasfaltare, zona este compromisa, apar denivelari inerente, se "lasa" asfaltul, la primul inghet dezghet apare craterul s.a.m.d. Urmareste cineva sau Primaria, inspectorii, de exemplu str. Republicii, de la cum a aratat dupa ce Boc a inaugurat-o cu paharul cu apa pe bord si in zilele de astazi? Nu stiu ce ma face sa cred ca si aici este vorba de mafie.

Adauga comentariu