Someșul nimănui: „Asemenea jeg și nepăsare a autorităților nu am mai văzut”

În timp ce calitatea vieții a devenit noua temă a administrației locale din spațiul virtual, care nu precupețește nici un efort de a enumera viitoarele proiecte ce vor îmbunătăți viața clujenilor, spațiul verde din zona Someșului, din imediata apropiere a Camerei de Comerț și Industrie Cluj, a ajuns a nimănui.

Despre starea jalnică a malurilor Someșului, dar și despre nepăsarea autorităților, antrenate tot mai mult în proiecte virtuale și realizări în domeniul high tech, au început să ne scrie clujenii care locuiesc în zonă de peste 40 de ani, dar care rămân înmărmuriți de dezinteresul Primăriei Cluj-Napoca în privința puținelor spații verzi pe care le mai are acest oraș: „Asemenea jeg și nepăsare a autorităților nu am mai văzut”, notează un cititor Ziar de Cluj.

Redăm mai jos textul clujeanului Ioan M. și câteva imagini concludente în acest sens: 

„Câteva fotografii cu ce a mai rămas din părculețul de lângă Camera de Comerț Cluj, cu mizeria, gardul rupt, lipsa tomberoanelor, a becurilor de iluminat și singura hintă distrusă.

Asemenea jeg și nepăsare a autorităților nu am mai văzut, deși locuiesc de 42 de ani în zonă, dar pe vremea când eram copil, chiar și cu Fundar primar, arăta frumos și ingrijit.

Poate se autosesizează și autoritățile să ia ceva măsuri”, notează Ioan M.

Adauga comentariu