Solidaritate intre plagiatori

Seful Radio Cluj, Bogdan Rosca, cel despre care comisia de etica a UBB a decis ca si-a plagiat lucrarea de licenta, a dezvoltat o afinitate deosebita pentru nimeni altul decat premierul Victor Ponta, supranumit si Copy Paste.

Rosca a distribuit pe pagina sa de Facebook un articol in care Victor Ponta lauda Radio Romania si il caracterizeaza drept cel mai credibil post de radio. Pana aici, nimic deosebit. Gurile rele sustin insa ca Rosca ii urmareste fiecare pas al premierului, ii soarbe cuvintele din fiecare declaratie si nu rateaza nicio emisiune televizata in care apare, chiar si pentru cateva secunde, Victor Ponta. Apropiatii nu isi explicau brusca admiratie a lui Rosca, declansata in perioada in care Ponta incepuse sa fie alintat Copy Paste. Dupa ce a iesit la iveala in urma cu cateva saptamani faptul ca Rosca si-a plagiat de la un coleg mare parte din lucrarea de licenta, totul a devenit limpede. Plagiatorii stiu de ce.

Comentarii

Protonic

25.02.2014 11:58

Inainte de1990 si chiar si dupa peste 80% dintre lucrarile de diploma inglobau o serie de texte din alte lucrari iar Bibliografia era specificata doar la sfarsitul lucrarii.La exigentele de azi majoritatea politicienilor au facut copy paste.Rusionos nu este ca se ridica stacheta ci ca se foloseste aparatul de la UBB pentru a arata cu degetul doar spre opozitie.

dandina

25.02.2014 13:05

nu pot sa cred ca ubb isi impute faima pentru un ...zero barat! chiar atit de putin sa conteze pentru rectorul academician ca ubb are totusi un renume??? sint foarte dezamagit. voi presa sa nu-i lasati sa-i demascati in continuare.

Adauga comentariu