SOLD OUT la Electric Castle

Abonamentele pentru Electric Castle au fost epuizate, au anuntat astazi organizatorii festivalului de la Bontida. 20.000 de oameni si-au rezervat deja un loc la Electric Castle pentru toate cele 4 zile de festival.


Incepand de astazi, 16 mai, vor mai fi puse in vanzare doar  bilete  pentru  o  zi,  in  limita  a  3.000  de  bilete  pentru  fiecare  zi  de  festival.

Comunitatea si oamenii extraordinari care au indragit Electric Castle de la prima editie ne-au ajutat sa stabilim noi recorduri de audienta in fiecare an, iar in 2015 ne asteptam ca, in total, numarul de participanti la festival sa treaca de 100.000 de persoane. Am atins numarul maxim de abonamente posibil, odata cu ultimul prag de vanzare, asta si pentru ca o mare parte din fani si-au cumparat inca din toamna biletele. Rezerva care mai exista am pastrat-o pentru cei care stim ca isi doresc sa ajunga la festival dar nu pot sta intrea gaperioada. Ii asteptam pe toti cu mai multe scene, mai multi  artisti, dar si cu activitati programate pe parcursul intregii  zile in care sa poata simti si trai «electric»”, a declaratTeodor Negrea, directorul artistic al festivalului.

Electric  Castle  a  devenit  la  doar a doua editie cel mai mare festival din  Romania. Evenimentul a intrat a doua oara consecutiv finala competitiei European Festival Awards, la categoria Best Medium Sized Festival, ceea ce, spun organizatorii, demonstreaza ca Electric Castle si-a propus sa ajunga unul dintre cele mai mari si mai importante evenimente din Europa de Est.

 

sursa foto: Adrian Varzaru

Adauga comentariu