Șoferul care a omorât un bărbat și l-a lăsat pe marginea drumului a fost arestat preventiv. Este cercetat pentru patru infracțiuni

Șoferul care a accidentat mortal un bărbat, în Gilău, a fost arestat preventiv, luni dimineața, pentru o perioadă de 30 de zile. Sâmbătă seara, autorul accidentului s-a predat la Poliție pentru a-și recunoaște fapta săvârșită săptămâna trecută. După ce a lovit mortal un bărbat, acesta a plecat mai departe după ce a tras victima pe marginea drumului. 

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au anunțat în această dimineață că șoferul care a accidentat mortal un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Bărbatul are acum dosar penal pentru patru infracțiuni: ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea Poliției, repararea mașinii fără autorizație și ștergerea urmelor accidentului. 

Autorul accidentului mortal este distribuitor și este din Gilău. Acesta s-a predat sâmbătă la Poliție și și-a recunoscut fapta. Potrivit anchetatorilor, după ce tras victima pe marginea drumului, șoferil a plecat mai departe, și-a șters mașina de sânga și a înlocuit oglinda pe care o pierduse la locul producerii accidentului.  

Reamintim că trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit săptămâna trecută pe marginea drumului, în comuna Gilău, în jurul orei 4 dimineața, în afara părții carosabile. Victima avea 66 de ani și era din Mărișel.

Adauga comentariu