Șoferii BOLT din Cluj protestează: cer majorarea tarifelor

Șoferii clujeni care lucrează pentru compania de ride sharing BOLT au decis să protesteze începând de astăzi față de tarifarea practicată de aceasta. Șoferii clujeni cer majorarea tarifelor și intenționează să nu folosească aplicația BOLT până ce nu le vor fi soluționate solicitările.

„Incepand cu 01.03.2021, ora 00.00 incepe protestul impotriva tarifarii Bolt! Tineti-va tari si nu va lasati influentati de dinamic! Anuntati pe toata lumea ca se sta offline incepand cu ora 00.00 si ne vom opri in momentul in care ne dau ce ne trebuie!.Incepand cu data 01.03.2021, incetez activitatea pana modificati tarifele practicate.Cer, 3 Ron pornire, 2,5ron/km, 0,30Ron/minut. Cursa minima 10 Ron/2 km. Cursa care depaseste 2 km sa se tarifeze cu 2.5/km.”, este mesajul șoferilor BOLT.

Șoferii au transmis acest mesaj și către companie care le-a răspuns că în acest moment prioritatea lor este să determine cât mai mulți clujeni să aleagă BOLT și altfel și veniturile șoferilor vor crește.

„Înțelegem situația neplăcută și te asigurăm că facem tot posibilul pentru a menține tarifele la un nivel competitiv, atât pentru șoferii parteneri cât și pentru pasageri. În acest moment, ne concentrăm eforturile pentru a ne asigura că pasagerii aleg mereu aplicația Bolt atunci când doresc sa călătorească în orașul Cluj-Napoca.  Astfel prin campaniile oferite, încercăm să mărim numărul curselor efectuate pe ora de către șoferii parteneri, astfel maximizând câștigul acestora. Te asigurăm că am transmis acest mesaj către departamentul de operațiuni”, au transmis reprezentanții companiei.

 

Adauga comentariu