Soc si groaza: Lapusan s-a trezit din somn

Dupa ce a dormit ani de zile atat in Consiliul Local si, mai apoi, in Consiliul Judetean, Remus Lapusan s-a trezit sa zica ca David Ciceo nu poate fi si director, si membru in Consiliul de Aministratie al aeroportului.

Nici nu stiam ca Remus Lapusan stie sa vorbeasca. Ne-am obisnuit cu lipsa lui de reactie, mai ales cand i s-a cerut sa-si declare veniturile de la Uniqa Asigurari.

Si atunci cand vorbeste, o face intr-o limba neaosa de Berindu, in timp ce incaseaza salariul gras de la Uniqa, "conform fisei fiscale". In toti acesti ani in care Lapusan a fost ales local, iar apoi ales judetean, nu a reusit sa faca mai nimic pentru cei care l-au pus acolo sa ii reprezinte. Dar cand vine vorba de carcoteli, Lapusan e primul la linia de start.

Acum, consilierul a inceput sa vocifereze la adresa lui David Ciceo. In viziunea PSD-istului, David Ciceo ar trebui sa-si dea demisia, pentru ca, vezi Doamne, nu poate fi si director la aeroport, si membru in Consiliul de Administratie.

Comentarii

cas

21.07.2014 20:22

Ati fost mult prea diplomat cand ati afirmat: nu a reusit sa faca mai nimic pentru cei care l au pus acolo sa i reprezinte!!!Pai nu a facut chiar nimic! Nu am auzit nimic de el in ultimii 10 ani. Aveti dreptate,nu l prea ajuta nici jargonul nici vocabularul!Oare era la fel de vocal daca lucrarile le facea ACI??

Prietenul Kiki

22.07.2014 07:15

E mult mai bine asa. decat sa spuna prostii mai bine sa taca.

bibi

22.07.2014 09:06

Sa fiu sincer  demult nu a mai avut PSD Cluj doi cretini de nivelul Lui Lapusan si Cristea !

IOnica

22.07.2014 15:56

Dar altii pot sa fie si consilieri si directori, sa intrebam ANI?

Adauga comentariu