SOC! Politistii locali din Piata Unirii, OBLIGATI sa faca o norma cretina de amenzi si procese-verbale, altfel zboara! Pentru Titulescu, unde e plin de jeg si masini parcate pe trotuare, nu se gasesc "bontideni" ca sa isi faca treaba!

Am publicat nu de mult timp, un rautacism despre amenințările șefului OSP de la Politia Locala, pensionarul cu salariu baban, Constantin Moldovan, un personaj care isi permite sa instige la nerespectarea legii, insistand pe folisrea ilegala a segway-urilor.

Dar haosul din Politia Locala e mult mai mare, inciotat cu tupeul si nesimtirea sefilor care fac ce vor, caci Boc nu are timp sa se preocupe de problema.

Astazi, va voi povesti despre Biroul zona 1 ordine publica, ala din P-ta Unirii, unde sunt alocati nu mai putin de 30 de polițiști locali și pe care Costelica Moldovan i-a separat în 4 direcții! Va dati seama? Au facut si directii pentru un rahat de "birou". Daca nu ma credeti, priviti mai jos dovada in care arat ca exista 4 planificari in acelasi birou, unii sunt scutiti de munca in weekend, dupa o "gandire" manageriala care seamana cu a unui ornitorinc comunist si anume:

1. 8 polițiști care se ocupa doar de parcările cu plata orara și care pentru a obține calificativul de FB întocmesc mii de procese verbale din ordinul lui Constantin Moldovan! Multi dintre acesti politisti își continua munca acasa, ca sa poată tine ritmul amenzilor cerut de Costelica!

2 . Costelica si-a ales doi politisti care lucrează doar civil pe teren si-l țin la curent pe șef cu tot ce mișcă. Ca in serviciile secrete, nene±

3. Tot el a mai ales inca 8 polițiști care lucrează doar pe mașini, iar asta e o rasplata, fiindca, după cum declara chiar Costica Moldovan, au întocmit mai multe amenzi decât ceilalți, deci si-au câștigat dreptul de a patrula cu mașina.  Dar asta nu e totul...

 

4. Aici este planificarea cu cei care lucrează doar pedestru, pentru ca nu au suficiente amenzi și ca atare nu au dreptul de a conduce mașinile instituției. Va dati seama cata prostie e in capul bontidenilor? Luna viitoare au examen de promovare mai mulți polițiști locali, Constantin Moldovan este Președintele comisiei, deja a și amenințat câțiva polițiști că vor întâmpina greutăți la examen. Noi avem insa un mesaj pentru ei.

Trimiteti-ne informatii, vrem sa stim tot: amantlacuri, spagi luate de la restaurante, scandaluri, TOT. Filmati-i pe sefii vostri pe ascuns cum va ameninta sau cum va injura!

Pana una alta, avem si un "cadou" vizual pentru marele gospodar al orasului, Emil Boc, atat de destept ca isi da cu parerea despre situatia COVID din India, despre fotbalul romanesc, dar nu se uita ca in propria ograda, adica pe Bulevardul Titulescu, da in clocot jegul. 

Dupa magistrala idee de a face benzi dedicate pentru CTP, unii tarani ce locuiesc in Cluj, caci nu pot fi numiti clujeni, au luat decizia de a se parca pe trotuare. Evident, cand reintra in trafic, cara cu ei tot gozul "administrat" de RADP. Peisajele de mai jos sunt pozate ieri la ora 17. Arata infiorator, iar situatia a aparut de multe saptamani. Dar hei, stiti ce? Niciun bontidean de la Politia Locala nu a fost trimis sa dea niste amenzi si nici sa ridice masinile taranilor. Nicio masina RADP nu a venit sa amenajeze zona de trotuare, lasa ca isi face Pantelimon, seful RADP, reclama prin ziarele locale "ca sa fie bine".

In timp ce Bontidean este preocupat sa taie menta cu cutitul birocratiei prim Piata Unirii, in cartierele de seama ale Clujului, pauza.

Adauga comentariu