SOC! Comitetul executiv al AJF Cluj a votat impotriva omologarii rezultatului corupt al competitiei organizate de Ioan Maja de capul sau! Verdict nimicitor: Clujul nu va avea echipa la baraj, caci FRF nu va accepta o ilegalitate! Marc nu a legitimat hotia

Intr-o decizie fara precedent, Comitetul Executiv al AJF Cluj a refuzat astazi omologarea rezultatului mincinos al competitiei ilegal organizate de Ioan Maja care s-a soldat cu un rezultat fals si peste lege. Astazi, dupa demisia rasunatoare a unui membru, Pintilie, reprezentantul in comisie al cluburilor din Liga 4, trei membri ai Comitetului Executiv, printre care si presedintele Vasile Marc, s-au ABTINUT din a vota omologarea rezultatului competitiei ilegale, membrii Ciglenean si Tofan au votat impotriva omologarii care ar fi fost ilegala, iar sulfurosul Ioan Maja a fost lasat izolat si si-a votat singur ilegalitatea. Pe cale de consecinta, cat mai repede, Vasile Marc, presedintele AJF Cluj, trebuie sa instiinteze FRF Cluj asupra acestui vot ce va avea ca si consecinta faptul ca Clujul nu va trimite nicio echipa la baraj. Nu, nici pe Viitorul Cluj, clubul murdarit care a tras sforile pentru un deznodamant ce era vadit ilegal. 

Jurnalistul Liviu Alexa, patronul echipei FC Victoria Cluj, echipa furata la drumul mare de actiunea ilegala a lui Maja, a declarat:

"Abtinerile celor 3 membri ai Comitetului Executiv dovedesc ca au inteles pe deplin la ce consecinte penale s-ar fi expus daca votau omologarea unei competitii ilegale. Pana si catelusul lui Maja, Vasile Marc, presedintele AJF Cluj, a ales sa nu isi riste cazierul, ceea ce spune multe. Pana sa faca Marc sesizarea oficiala catre FRF, m-am nevoit personal sa anunt responsabilii din FRF asupra celor intamplate si votate, ca sa nu existe discutii. Nicio echipa de Liga 4 din istoria Romaniei nu a reusit sa obtina la forul intern o asemenea decizie, asa e foarte important ca Legea a prevalat inaintea smenurilor si raptului pus la cale de Ioan Maja si Alin Banceu, directorul executiv al Viitorul Cluj, care s-au gandit sa ne "faca", sa isi bata joc de banii si eforturile noastre din teren. Am inteles ca Viitorul Cluj e deja la Bacau sa joace nu stiu ce meci, dar echipa va fi exclusa din resorturile barajului, indiferent cand FRF va fi avizata. Nu ne oprim aici. Maja va plati foarte scump si in instanta, dar si restul actorilor care au contribuit la aceasta rusine. Vor avea loc alegeri sambata la AJF Cluj: sper din INIMA sa nu mai vad niciun nume de genul Maja sau Marc in conducere, sper ca toti cei ce vor alege urmatoarea conducere sa inteleaga ca Clujul s-a facut de rusine cu golanii astia pensionari si sugative de bani, ca e timpul pentru respect si pentru un pas inainte", a declarat Liviu Alexa.

Adauga comentariu