ȘOC! Boc vrea sa il schimbe pe Șurubaru din functia de siti-manajar, dupe ce ciocanarul asta penibil si-a batut joc de oras in numele lui! GROAZA abia acum incepe! Stim pe cine vrea Boc sa il puna in loc!

S-a rupt bordura de iubire dintre Boc si Surubaru, spun sursele noastre din primarie care susotesc speriate pe la colturi, de frica sa nu pateasca mai rau ca in cugetarea aia indiana: Pleaca prostul, vine boul. Sau cam asa ceva.

Dragii mei, cica Boc e satul peste cap de prostia lui Suru si de incompetenta afisata de cand a preluat, acum cativa ani, postul de city manager: l-a facut de cacat cu tubul ala de 60 000 de euro de curatat Somesul, l-a facut de pisu cu salubrizarea, omul, v-am zis noi, nu poate depasi stadiul intelectual de ciocanar sef la CFR.

Insa orice veste buna e urmata si de una rea. Bocul vrea sa il puna in loc peeeeee Bontidean! Ba, Clujul asta e poezie! 

Sa nu uitati: la noi, la Ziar de Cluj, ati citit-o pe asta! Si noi, la Ziar de Cluj, am impus trendul cu grasii din politia locala, ca tot s-a gasit guvidele de Bazil Manuela sa ciordeasca o campanie de presa, ramanea-o-ar virgin pana in 2045!

Adauga comentariu