„Șobolanul” Nasra s-a înscris în partidul „hoitului politic” Ponta! Reacția lui Liviu Alexa: „Spune multe despre caracterul său”

Anunț tragi-comic făcut de Victor Ponta, tătucul mega partidului Pro România, grupare politică care s-a transformat într-un aspirator de rebuturi și expirați politic din PSD. 

Mega partidul care la Cluj-Napoca s-a făcut de râs la alegerile europarlamentare, lucru consemnat și de Ziar de Cluj. În acel moment, la Cluj-Napoca, orașul lui Ioan Rus, Pro România a obținea unul dintre cele mai rușinoase scoruri din țară, cu un total de 13.429 de voturi și un procent de 3.7%. Doar Sibiul, Harghita și Covasna au ridiculizat Pro România mai mult ca și orașul de pe Someș.

CITEȘTE ȘI: Pe cine se poate baza Ponta? Brăila lui Mihai Tudose a fost bombă nucleară din partea ProRomânia, Clujul lui Ioan Rus s-a făcut de râs


 

Victor Lungu, redactorul șef al Ziar de Cluj și, totodată, profet în țara sa, a anticipat dubioasa mutare încă de acum trei săptămâni. Dubioasă, în condițiile în care Horia Nasra și Victor Ponta s-au porcăit pe holurile NCN TV în trecut, în cel mai jenant mod cu putință. 

„Scriam în 19 septembrie: "Eu abia aştept ca Nasra să se înscrie în Pro România. Încă îmi aduc aminte cum i-a zis lui Ponta, pe holul NCN, că simte miros de hoit politic. Şi cum acela i-a răspuns că pute a căcat şi a şobolan. Credeam că se va lăsa cu pumni, de aceea m-am şi retras mai departe de conflict, să nu mă lovească norul de mătreaţă în cazul în care Ponta i-ar fi tras un pumn în freză lui Nasra. Acum aştept parfumierii să combine mirosul de şobolan şi căcat cu cel de hoit politic."

Azi şobolanul politic Nasra s-a înscris în partidul hoitului politic Ponta. Cum scriam chiar azi: "Aceştia sunt politicienii noştri: nişte rebuturi umane care ne fac nouă politică de 30 de ani şi care se scuipă şi ling cu aceeaşi frenezie cu care se ling şi se scuipă de pe o zi pe alta, în funcţie de interesul lor de gaşcă”, a rememorat Lungu pe Facebook.

Cum era de așteptat, Liviu Alexa a reacționat și el la vestea că Nasra și Itu s-au dus în Pro România.

„Horia Nasra e un papagal care n-a avut niciodată un job pe carte de muncă până la Camera Deputaților, decât o sinecură mică pe care Remus Lăpușan i-a făcut-o cadou. Să fii un vierme al nemuncii până la 31 de ani și apoi din postura de președinte interimar al PSD să te pui primul pe listă la Camera Deputaților, asta spune multe despre caracterul său găurit. 

Cornel Itu este imaginea puturoasă a baronului local de PSD sau PNL, nu contează, baron care urmărește să-și pună oameni peste tot, care să culeagă șpăgi. E imaginea politicianului învechit, neadaptat timpurilor, a politicianului care își face cruce la Biserică cu o mână și ia plicul cu mii de euro de la Camera Deputaților fără să se gândească vreo secundă la cetățeni. Plecarea acestor doi papagali politici e un exercițiu foarte important de vidanjare a excrementelor politice din PSD Cluj. Ne curățăm tot mai mult de nesimțiți, de oportuniști, de ipocriți. Și dacă voi rămâne în sediul ăsta cu 200 de oameni dispuși să muncească e preferabil decât să am gunoaie precum Lăpușan, Itu sau Nasra”, a declarat Liviu Alexa, președintele PSD Cluj.

De asemenea, Alexa a reacționat în urma „aberațiilor” apărute în Actual de Cluj. „Având în vedere aberațiile scoase de Actual de Cluj, anunț și pe această cale că doamna Dăncilă n-a dat niciun interzis să scriu despre primarii PSD. Drept dovadă fac aceste declarații și nimeni nu va putea să-mi solicite vreodata acest lucru, însă e amuzant cum niște primari pițifelnici cu câteva sute de voutir se amăgesc că pot șantaja conducerea națională a PSD”, a declarat Liviu Alexa, președintele PSD Cluj.

 

Adauga comentariu