SMURD si Ambulanta Cluj ASCUND actele medicale din noaptea uciderii Gabrielei Ripan, fata omorata de bombardierul interlop Tudor Carje! Mama fetei, purtata cu cinism de la Ana la Caiafa! De ce niciun procuror nu a investigat episodul cu sangele lui Carje?

Mama indurerata care si-a pierdut fata, pe Gabriela Ripan, in cumplitul accident din Floresti, ucisa de bombardierul interlop Tudor Carje, nu stie NICI ASTAZI cu precizie ce s-a intamplat cu fata ei din punct de vedere medical in noaptea in care ambulantierii au intervenit la locul crimei. Liliana Ripan, mama fetei ucise, este batjocorita chiar de institutiile statului si purtata de la Ana la Caiafa atunci cand cere niste simple acte din noaptea tragediei. 

Va dati seama, sa nu stii ca parinte timp de doi ani si ceva ce s-a intamplat efectiv cu fata ta in noaptea respectiva, ce si cum i s-a administrat de catre SMURD sau care au fost procedurile de resuscitare, cand au ajuns la fata locului, practic, detalii de o importanta covarsitoare!

Cine are interes sa tina in intuneric familia Ripan? Cine din DIICOT Cluj accepta ca bombardierul Tudor Carje sa devina denuntator intr-un alt dosar de trafic de droguri ca sa isi injumatateasca pedeapsa din dosarul penal in care este judecat pentru uciderea Gabrielei Ripan? A ajuns un bombardier interlop sa valoreze mai mult decat DREPTATEA? In numele unor relatii de familie dintre judecatori si procurori ai statului roman, "ca sa fie bine", ca sa nu iasa "familia" de interese pe minus, cine e dispus sa calce peste sicriul unei fete nevinovate si sa se antureze indirect, moral si profesional, cu Carje, tovarasul de tovaras al proxenetilor si traficantilor de droguri din Cluj?

Si, mai ales, cine din Serviciul de Ambulanta al judetului Cluj, cine din SMURD Cluj si cine din Spitalul Clinic de Urgenta al judetului Cluj au interes sa ascunda de mama fetei ACTELE care s-au facut in acea noapte fatidica?

Aveti mai jos dovezile clare ale batjocurii la care este supusa Liliana Ripan, in calitate de mama a decedatei:

 

Ii rog pe aceasta cale pe toti medicii sau asistentii din SAJ Cluj si din SMURD Cluj sa imi scrie pe privat daca au date reale despre ce s-a intamplat in noaptea aceea si daca au si alte date despre cine are interes sa ascunda o crima.

Insa am o alta intrebare grea pentru marele avocat Alexandru Rasnita, noua vedeta a penalului clujean: de ce nu ati cerut, maestre, actele medicale ale fetei din noaptea respectiva de la SMURD/SAJ Cluj, de ce trebuie sa le ceara mama dupa doi ani, de ce?

Tudor Carje este un bombardier pentru care s-a intervenit in mod corupt ca sa fie scapat basma curata. Mario Iorgulescu, fiul sefului LPF, baiat greu cu tatic conectat bine in Romania, nu a "beneficiat" de atata sprijin in "sistem" ca un simplu cocalar bombardier. 

Doamna judecator Mornaila, altfel cunoscuta ca un jude chiar dur, s-a inmuiat in mod surprinzator schimband incadrarea acestui derbedeu interlop. OARE DE CE? Fiindca nu vrea sa "pericliteze" imaginea sotiorului, fost sef al DIICOT Cluj, unde s-a negociat denuntul lui Carje in alte dosare pe care DIICOT le instrumenteaza pe droguri? Bai, oameni buni, chiar asa am ajuns, sa tranzactionam sicrie si Justitie contra unor interese de doi lei?

Niciun procuror clujean nu s-a stresat cand acum doi ani am remarcat, tot vizavi de acest accident, ca sangele lui Tudor Carje a suferit o importanta "modificare" din momentul recoltarii in noaptea tragediei pana sa ajunga la IML. Am facut chiar eu dezvaluirea imediat dupa ccident publicand documentul de mai jos, obtinut de la o sursa din sistemul medical. Sunt analizele din noaptea tragediei ale interlopului Carje care dovedesc ca sangele bombardierului era bine impregnat cu dorguri si cu calmante. Lucru confirmat si de POLITIA CLUJEANA la acel moment, semn ca si politistii aveau aceeasi informatie!

Domnilor procurori clujeni, daca mai existati, daca nu dormiti prea adanc, sangele lui Carje a fost schimbat pe drum spre IML Cluj! Este imposibil ca acelasi sange, testat de cel mai bun aparat de testare rapida, folosit de mii de sisteme de urgenta medicala din lume, si care a dovedit ca cocalarul era DROGAT la momentul crimei, sa fie mai apoi "certificat" drept "curat" de IML, decat daca a fost in cel mai jegos mod schimbat!

Dumneavoastra, doamnelor si domnilor procurori clujeni, de ce nu v-ati sesizat?

 

 

Adauga comentariu