SMS-uri electorale semnate de Boc si PDL Cluj, in ziua votului

Alegatorii clujeni au primit mai multe mesaje ieri, in ziua votului pentru europarlamentare, semnate de primarului Clujului, Emil Boc, si de echipa PDL Cluj. SMS-urile indemnau clujenii sa mearga la vot si sa puna stampila pe echipa democrat-liberala, sa-l voteze pe Daniel Buda.

Nici nu s-au deschis bine urnele ca electoratul a primit un mesaj de mobilizare din partea portocaliilor, chiar daca, potrivit legii, campania electorala s-a incheiat cu 24 de ore inainte, respectiv sambata la ora 7.

“Va multumim pentru increderea acordata de-a lungul timpului! Astazi votati PDL! Votati Daniel Buda, un ardelean pentru Europa. Emil Boc si echipa PDL Cluj!”

Mai pe seara, inainte de inchiderea urnelor, electoratul a primit un nou indemn din partea edilului Clujului:

“Daniel Buda este partenerul meu in atragerea de fonduri europene pentru Cluj! Clujul are nevoie de Daniel Buda in Europa. Un vot dat PSD inseamna un vot dat pentru apropierea de Rusia! Nu ii lasa pe altii sa iti decida viitorul! Emil Boc si PDL Cluj”, se arata in al doilea mesaj.

PDL a castigat cinci mandate de europarlamentar, pe locul 5 pe lista fiind chiar Daniel Buda, presedintele PDL Cluj. In ceea ce priveste SMS-urile trimise, acesta a declarat pentru Ziar de Cluj ca nu este nimic ilegal.

“Se intampla peste tot, s-au dat astfel de mesaje si in alti ani. S-a discutat ca si varianta de lucru, nu m-am ocupat de asta, nu este nimic ilegal”, a apreciat Buda.

La Cluj PDL a inregistrat rezultate slabe, fiind pe locul 3, dupa alianta PSD-UNPR-PC si UDMR.

Foto: danielbuda.ro

Comentarii

rada

26.05.2014 13:21

mie mi s-a trimis un mesaj pe care l-am primit dupa 2 zile!

si eu

26.05.2014 18:40

Eu am primit telefon de la o reprezentanta a PDL, atat vineri inainte de vot cat si duminica in ziua votului de la nr de telefon 0745015998.

toto

26.05.2014 22:22

Si Norica Nicolai o trimis sms-uri din greu.

cosmin

26.05.2014 23:29

cat de departe poate merge nesimtirea si ipocrizia voastra? cum va simtiti stiind ca ne respirati aerul degeaba? chiar cred ca ar fi o lume mai buna fara ziar de cluj si fara liviu alexa si celor asemeni lui. 

steve

27.05.2014 06:59

la fel si PSD a trimis mesaje

Protonic

27.05.2014 14:59

Unul dintre baietii mei a fost sunat spre seara de la Primaria Cluj si a fost intrebat daca a  mers la vot.Nevasta mea i-a spus sa le zica ca suntem mormoni si nu ne intereseaza politica.Baiatul meu le-a spus ca o sa mearga mai tarziu dar nu s-a mai dus, a stat cu noi in povesti, care am fost totusi la vot mai devreme pe la amiaza.Daca mergea la vot ar fi votat cu altcineva si  nu cu pdlul, asa ca nu inteleg ce atata agitatie si pentru cine...?

Adauga comentariu