Smetie din puțul gândirii de la premierul Viorica Dăncilă pentru senatorul USR Cluj, Mihai Goțiu: „nu o să ne speriem că unul sau altul ţipă, unul care doarme în Parlament şi vrea să facă sport în teritoriu”

Premierul Viorica Dăncilă a fost aşteptată joi şi vineri de zeci de protestari în Cluj-Napoca, Arad şi în judeţul Timiş.

Întrebată cu privire la protestatarii care au așteptat-o în mai multe localități recent vizitate în Ardeal, premierul Viorica Dăncilă a răspuns vineri că:

„Suntem un Guvern destul de curajos, a fost curajos să luăm decizii foarte importante pentru această ţară, să impunem proiecte foarte importante pentru această ţară, nu o să ne speriem că unul sau altul ţipă, unul care doarme în Parlament şi vrea să facă sport în teritoriu. Eu cred că este foarte important să ne manifestăm într-un mod civilizat”.

Noi cunoaștem numai doi parlamentari clujeni care dorm federal în fotoliul de Parlamentar: deputatul PNL Cluj, Florin Stamatian și senatorul USR Cluj, Mihai Goțiu.

Dar cea mai mare expunere mediatică pe somn a avut-o senatorul USR Cluj, Mihai Goțiu în calitatea sa de vicepreședinte al Senatului. Așa că bănuim că la domnia sa a făcut referire premierul Viorica Dăncilă.

Adauga comentariu