Șmecherie à la Cluj, sau râde ciob de oală spartă: Ioan Rus a rezumat povestea secretului puterii lui Dragnea la Povestea Poveștilor de Ion Creangă (VIDEO)

Fostul social-democrat, membru al celebrului „grup de la Cluj”, fost ministru al transporturilor, Ioan Rus, într-o vizită electorală la Bistrița unde a propovăduit partidul lui Ponta, a făcut o trimitere de subsol către literatura românească la o întrebare legată de secretele puterii lui Liviu Dragnea.

Un jurnalist bistrițean l-a întrebat pe Ioan Rus care ar fi secretele puterii lui Dragnea într-un context politic defavorabil PSD-ului, care scade în sondaje, dar reușește să-și țină aproape liderii importanți din CEx.

Rus a răspuns printr-o trimitere către literatura românească, una de underground, făcând referire la o anumită poveste deocheată scrisă de Ion Creangă:

„Noi nu discutăm despre treaba asta, despre secretele lui Liviu Dragnea. Dumneata, fiind un băiat inteligent, este o poveste scrisă de Ion Creangă, citește-o!” – a fost răspunsul lui Ioan Rus.

Corina Crețu, mâna dreaptă a clujeanului, s-a arătat nedumerită, moment în care mentorul comisarului european îi șoptește acesteia ceva la ureche...

Adauga comentariu