Șmecherașii de pe strada Craiova lovesc din nou? Un tânăr de 27 de ani a fost bătut crunt sub privirile pasive ale trecătorilor

Vineri noaptea, pe strada Craiova, un tânăr din județul Timiș a fost bătut de un alt bărbat. Oamenii s-au adunat, s-au uitat ca la circ, dar nimeni nu a avut curaj să sune la Poliție până când atacatorii nu au plecat.

Despre strada Craiova din zona Pieței Gării, Cluj 100% a scris recent că este un mic ghetou cu bătăi și scandaluri aproape în fiecare noaptea. Oamenii se tem să mai iasă din casă după ce se lasă întunericul. Cel mai recent incident a avut loc vineri noaptea când un tânăr a fost bătut crunt și s-a ales cu fața spartă.

„Un tip l-a bătut pe altul. I-a spart rău fața. Era căzut pe jos și nu mai mișca și atunci cineva a sunat la Poliție. Între timp, peste drum stătea un echipaj într-o Ambulanță și nu au reacționat deloc văzându-l pe bărbat căzut. Doar după ce a fost sesizată Poliția a venit și ajutorul”, a spus un tânăr care a fost martor la incident. 

Polițiștii de la Secția 1 au fost sesizați și au intervenit în cel mai scurt timp și l-au arestat pe bătăuș. 

„La data de 22 iulie în jurul orei 1:00, Poliția Municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin apel de 112 că în Piața Gării, un bărbat de 27 de ani din județul Timiș a fost victima unei agresiuni. În cauză, Poliția desfășoară investigații pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Până în prezent bărbatul nu s-a prezentat la sediul Secției 1 Poliție pentru a depune plângere penală”, au spus reprezentanții Inspctoratului Județean de Poliție Cluj. 

Locuitorii din zonă spun că astfel de scene se întâmplă zilnic în zona gării, uneori chiar și sub privirile forțelor de ordine. De la bătăi, la furturi și chiar trafic și consum de droguri, orice este posibil în Piața Gării, unde câțiva bărbați fac legea. 


Adauga comentariu