Smart Moving, baietii vanjosi la care apelezi cand te muti

Afacerile rentabile pornesc intotdeauna de la depistarea unei nevoi neacoperite pe piata. Doi tineri, Ovidiu Maier si Gabriel Dan, au pus pe picioare o firma clujeana care ofera servicii complete de relocari de locuinte, sedii firme sau birouri si transport de marfa in tara si in afara. Bunurile sunt asigurate pe durata transportului si manipularii. La nevoie, Smart Moving pune la dispozitie si spatii de depozitare.

Cati dintre voi n-ati experimentat, atunci cand urma sa va mutati, acel moment de panica, in care nu stiati de unde sa incepeti si ce sa impachetati mai intai? Vin apoi intrebarile de genul: cum car eu canapeaua 3 etaje pe scari? Oare de ce mi-am luat o combina frigorifica ce nu incape in lift? Cu ce transport eu toata mobila asta?

Prima solutie care va vine in minte e sa apelati la prieteni, ca doar de-aia avem prieteni, ca sa ne ajutam reciproc, la nevoie. O bere-doua si se rezolva... Sau nu? Cum te simti atunci cand prietenul tau impiedicat iti scapa plasma din mana in timp ce o transporta pe scari? Cum se simte el cand stie ca n-are bani sa te despagubeasca?

Cand apelezi la o echipa specializata in mutari, treaba merge mult mai repede si fara stres. Baietii de la Smart Moving au experienta necesara ca sa va transporte mobila voluminoasa si obiectele pretioase in deplina siguranta. Bine organizati si foarte eficienti, se bucura de un feedback excelent din partea clientilor, de aceea, multi ajung la ei prin recomandari.

Ovidiu si Gabi coordoneaza o operatiune de anvergura. Firme mari, ca Gameloft, Lidl, Iss, apeleaza la ei de cate ori deschid un nou sediu sau se muta intr-o noua locatie, pentru ca stiu ca se pot baza pe promptitudinea si profesionalismul lor.

Poate tu, cititorule, nu ai de transportat zeci de birouri si calculatoare, dar fotoliul vechi, care pastreaza amintirea surasului condescendent al tatalui, cand te legana pe genunchi, sau batrana masina de cusut pe a carei cadenta adormeai in copilarie, sunt mai valoroase pentru tine. Sunt obiecte banale, care conserva in ele amintiri ce ne hranesc sufletul si nu te-ai incumeta sa le dai pe mana oricui.

Unele lucruri sunt scumpe si ai facut eforturi ca sa le cumperi, altele au o valoare sentimentala. E mai mult decat faptul ca muti niste obiecte neinsufletite dintr-o parte in alta. E viata, sunt amintirile tale, pe care le incredintezi pe mana unor necunoscuti. De aceea, reticenta e de inteles.

„O clienta, care avea nevoie sa transporte niste canapele foarte scumpe si un pian antic, cu clape de fildes, a reusit sa respire doar cand si-a vazut lucrurile in siguranta, la noua locatie”, povesteste Gabriel Dan, unul dintre managerii afacerii.

Echipa Smart Moving e instruita si dedicata sa raspunda nevoilor de siguranta si incredere, are experienta si mijloacele logistice necesare pentru ca totul sa decurga cat mai rapid si eficient.

Gabi marturiseste ca o operatiune de mutare are o componenta emotionala nebanuita. Patrunzi in casa si, uneori, in sufletul omului, iar cateodata ai privilegiul sa intrevezi felii din zbaterile cotidiene ale semenilor nostri. O femeie, acoperindu-si cu mana un hematom proaspat, arunca o remarca, in timp ce priveste baietii de la Smart Moving ridicand si carand mobila spre masina care urmeaza sa-i mute in noua casa: „uite niste muschi pusi la treaba cum e normal!”

Ceea ce te frapeaza din primul moment, cand faci cunostinta cu Gabriel Dan, e acea deschidere si siguranta de sine lipsita de opulenta, caracteristica oamenilor care sunt obisnuiti sa faca lucruri, nu sa vorbeasca despre ce le-ar placea sa faca. A lucrat ca dezvoltator imobiliar, a cumparat si a vandut terenuri, a investit in constructii, dar niciodata nu a pus accentul pe bani si avere. Tot ce face, face din placere. Si totul trebuie sa fie foarte bine organizat. Eficienta este cuvantul cheie, atat in business, cat si in viata privata.

Gabi e un familist convins. Nu s-a codit sa isi ia in serios rolul de tata si sa ramana in concediu ca sa se ocupe de cele trei fetite despre care vorbeste cu entuziasm si mandrie. Vrea sa le imprime principii de viata sanatoase si se straduieste sa le fie un model.

Om credincios, Gabi stie ca, daca faci bine, bine o sa gasesti. Si nu se da in laturi de la a ajuta pe cineva la nevoie. De la acest principiu a plecat cand s-a decis sa i se alature prietenului sau, Ovidiu Maier, implicandu-se nu numai financiar, dar si emotional si fizic in Smart Moving.

Afacerea creste constant, pentru ca cererea pe piata e foarte mare. Si din ce in ce mai multa lume isi da seama de beneficiile apelarii la o firma specializata in relocari.

Sursa foto: Smart Moving

Adauga comentariu