Slana Fest se muta la Expo Transilvania. Evenimentul are si o latura caritabila

Manifestarea va avea loc intre 19 si 21  februarie si va avea si un stand la care clujenii pot sprijini un mestesugar din Constanta, cu o situatie mai speciala.

Slana Fest ajunge la cea de-a saptea editie si va avea loc la Expo Transilvania  la sfarsitul acestei saptamani. Ca si la editiile anterioare, evenimentul are doua componente. Este vorba de Targul Produselor Traditionale, care se va deschide oficial in 19 februarie, la ora 16 si de Concursul Slaninilor de Casa, programat pentru sambata, 20 februarie, de la ora 17. Inscrierile pentru participarea la cele doua manifestari se fac pana in 17 februarie. 

Slana Fest va avea si o latura caritabila. 

“De curand am aflat de pe Facebook, ca un coleg de breasla are nevoie de ajutorul nostru.

Am luat legatura telefonic cu domnul Dan Deaconu, iconarul cu cinci copii de langa Constanta care are nevoie de sprijinul tuturor, si ne-am decis sa instalam un stand in cadrul acestor trei zile la Expo Transilvania, unde vom aduna alimentele (neperisabile) si imbracamintele oferite de participantii si vizitatorii evenimentului”, a anuntat Molnar Attila, reprezentantul Breslei Mestesugarilor din Transilvania. 

Pentru perseverenta cu care organizeaza acest eveniment inedit de sapte ani incoace, si, mai ales, pentru ca dau o mana de ajutor unor persoane cu dificultati, le spunem Jos Palaria! celor de la Breasla Mestesugarilor din Transilvania. 

Adauga comentariu