Sky Zepp, o poveste de succes, care a pornit de la un zeppelin si a ajuns la componente de mare precizie pentru industria robotica, medicala si aeronautica

Comentarii

Slaniceanu Gheorghe

23.01.2015 14:35

Ţinând cont de contextul politic, economic şi social actual , apreciez vointa si perseverenta unor oameni care inca mai vor sa schimbe ceva in tara asta ( in bine ). Succes !

Ministru

23.01.2015 22:02

... F.fain, dar sa nu uitam ce a fost taticul, chiar daca pt o scurta perioada de timp: ministrul educatiei. Oare e asa usor de prins finantare din bani europeni fara asa tata ?

Vasile Rus

25.01.2015 18:29

Felicitari pentru perseverenta, dedicatie profesionala si mult succes in continuare. 

Florin Groza

26.01.2015 13:19

    Buna ziua,       Va multumesc pentru apreciere, dar cred ca sunt necesare cateva lamuriri cu privire la remarca facuta in articolul din Ziar de Cluj. Nu trebuie uitat intradevar cine a fost tatal meu deoarece sunt multe persoane - printre care ma numar si eu – care saluta si ii poarta respect pentru modalitatea de a da dovada de profesionalism in toate momentele in care a fost pe posturi de conducere si administratie, fiind printre cei care au stiut care este rolul si pentru ce a fost numit in functie, fara sa faca abuz de pozitia primita la acel moment cum se pare ca vedem tot mai des in aceste vremuri in presa. In ceea ce priveste functia pe care a detinut-o, nu este de Ministrul Eductiei ci probabil asa cum este cunoscut, a fost Ministrul Transporturilor.        Daca va intrebati cat de usor este sa obtii Fonduri Europene, va informez din experienta mea ca nu exista simplu sau complicat. Fiind vorba de fonduri europene prin care se incearca si se reuseste de multe ori, sprijinul companiilor sau a administratiilor locale ori guvernamentale de a primii sprijin financiar pentru a putea duce la indeplinire diverse tipuri de dezvoltari a unor programe de investitii ce sunt capabile, conform unor criterii bine stabilite, sa creeze locuri de munca si o dezvoltare regionala din care sa poata beneficia de un plus valoare si cei care aplica la aceste fonduri dar si comunitatea ca un intreg. Orice investitie bine structurata ofera plus valoare prin locuri de munca prin eliminarea ajutorului de somaj a celui angajat, impozite pe profit din profitul realizat de compania privata, taxe si impozite la bugetul local sau chiar mai mult prin atragerea investitorilor sau a vizitatorilor prin programele administratiilor locale, daca acestea sunt bine analizate si investitiile sunt bine gandite.          In ceea ce priveste modul de atragere a fondurilor europene, in ceea ce ma priveste, am pornit de la premiza in cursul anului 2009 si 2010 ca exista un ajutor financiar la care poate accesa orice companie, dar sumele nu sunt accesate si de noi depinde daca dorim sa beneficiem de acest ajutor sau nu. Am aplicat in luna Noiembrie 2010 pe doua programe, unul de Minimis si unul pe programul POR 4.3. In 7 Ianuarie am fost surprins sa fiu contactat si sa aflu ca am fost declarat eligibil. Surpriza a fost maxima si am fost foarte fericit sa aflu ca nu este nevoie de nici o relatie sau alte motivatii asa cum probabil credeti prin cele afirmate, doar un proiect bun, bine explicat si un plan de afaceri bine gandit, se poate sa ai succes in a putea beneficia de fonduri europene. Secretul este sa stii ce doresti sa faci cu fondurile atrase si sa existe o finalitate a proiectului prin respectarea tuturor conditiilor si cerintelor din proiectele lansate de ADR.       Propun tuturor celor care au idei si stiu sa aplice un management de calitate sa aplice la aceste tipuri de ajutor financiar din fonduri europene. 

Adauga comentariu