Situatie scapata de sub control la Liceul de Informatica Tiberiu Popoviciu. Un elev bataus isi traumatizeaza colegii

Comentarii

Dan

03.12.2014 17:42

Din ce spune domnul Cuibus, copilul trebuie inteles ca nu reactioneaza la terapii si sa ne resemnam cu ideea sa vina copiii batuti acasa... Ca doar nu se poate exclude din colectiv.  Pentru un copil inadaptat sufera alti 20. Foarte frumos! 

Vlad

04.12.2014 11:42

"poate nu dau rezultate pe termen scurt"
Domnule Dan, dumneavoastra bateti campii la modul grobian. Va rog sa mai cititi inca o data ce a declarat domnul Valentin Cuibus.
Sa fim seriosi, dumneavoastra nu v-ati jucat nici o data si sa va raniti?!? Daca nu, atunci nu ati avut copilarie.

Vendel

03.12.2014 18:16

Cred ca oamenii aia nu-si dau seama cat de mult poate afecta copilul problema viata celorlalti! Si asta pe timp indelungat. Eu nu am copil, dar sincer nu as sta sa-mi ascult copilul, ca el nu mai vrea la scoala, din cauza ca cineva il/o bate zilnic. Profesorii nu sunt pregatiti sa rezolve asemenea probleme, de cele mai multe ori sincer nici nu-i intereseaza. Scoala generala unde am terminat a fost la fel. Tiganii ne bateau pentru merinde, bani sau de 'smecheri'. Bateai cate un puradel, venea cu toata familia...si tot asa! Dar ce se intampla daca copilul nu e in stare sa reactioneze la agresari? Sau sa inghita toate astea? O sa am un copil afectat, ca doar celalalt nu se poate sanctiona? Daca as fi unul dintre parinti , sincer nu as sta cu mainile in buzunar, asta e clar!

Mama

04.12.2014 13:44

Susţin părerea lui Vendel. Aceeaşi situaţie este şi în "Onisifor Ghibu", la clasele mici. Fiul meu este în clasa a patra şi avem aceleaşi probleme. Imi este greaţă de atitudinea profesorilor şi a directoarei. Probabil ca "cucoanele" sau "cuconii" din conducere nu realizează că răspund în faţa legii penale dacă li se întâmplă ceva copiilor, chiar şi o vătămare corporală. Copii sunt răspunderea părinţilor când sunt acasă, însă la şcoală răspund profesorii. Din păcate, trebuie să aşteptăm să se creeze precedentul şi să fie cineva cercetat penal pentru asta şi se vor pune lucrurile în mişcare la nivelul la care un nenorocit de puţoi să fie pus la locul lui prin intermediul altor persoane. Că părinţii lui...mda, e clar! 

dragos

04.12.2014 15:41

La clasa a 4-a nu sunt profesori, este invatatoare/invatator!Copilul in cauza, probabil ar trebui mutat intr-o alta clasa/scoala; daca toata atmosfera clasei si a parintilor este impotriva lui, el insusi nu are cum sa faca fata situatiei.Fotografia prezentata sigur nu este de la liceul mentionat! 

Antonescu Mareş...

03.12.2014 19:10

De fapt, din ce spune domnul Cuibus, înţelegem că monitorizăm. De 3 ori în 3 fraze consecutive. Dodel Tănase scrie pe tine, bă!

Dan

04.12.2014 13:03

Vlad... Una e joaca, alta e ca acelasi copil cu probleme sa loveasca zilnic 3-4 copii... Lovituri care se lase cu capete sparte. Cand o sa ai copii sunt curios daca o sa iti pastrezi gandirea asta. 

Andrei

04.12.2014 16:11

Copilul este inca mic si este posibil sa nu realizeze ce urmari vor avea faptele lui, sunt sigur si sper ca problema se va remedia dar mi se pare absurd ca o joaca de copii care s-a terminat urat sa ajunga stire. Poza pusa mi se pare iar foarte aberanta.

magdalena

07.12.2014 16:57

Sa-l supravegheze mama, daca preda la aceeasi scoala si nu l-a stiut educa! In alte tari, profesorii nu au voie sa predea la scoala unde invata copiii lor; dar sa le mai si predea!?  Probabil ca daca mama e profesoara propriului copil, acesta are numai note de 10 la materia predata de parinte! Ca doar stie cand si ce il asculta, ce le da la test...  Ma refer in general la astfel de cazuri, nu numai la copilul-problema prezentat aici. Poate ca ar trebui reconsiderate aceste aspecte de catre Inspectorate si Ministerul invatamantului. 

borzas george

20.06.2015 14:02
dava ma in pula mea il cunosc pe baiat cu o facut asta toata clasa ii e prietena cu el in afara de pula de catinas si antonio muistilor  

Un elev

29.06.2017 01:18

Sunt un elev care doreste sa se transfere din alt oras la acest liceu, imi poate descrie cineva, va rog, situatia reala din acest liceu si daca se invata ceva aici, daca chiar se face scoala(sunt olimpic, doar ca nu suport functionarea super stricta a liceelor cu renume si mai ales fitele si "meditatiile" obisnuite prin liceele mari). De asemenea, sunt curios legat de baza materiala si de modul de predare al profesorilor(am trecut a 11-a) va rog, m-ar ajuta mult.

Adauga comentariu