Situație incredibilă în Apahida. Apartament plin cu gunoaie: „Toți locuitorii blocului suntem afectați. Miroase de ne vine să vomităm”

În Apahida, pe strada Republicii, la demisolul unui bloc, locuiește un bărbat singur, neajutorat, care adună fel și fel de mizerii în casă. Mizeria din apartamentul de la demisol îi afectează pe toți locuitorii blocului. Cazul a ajuns la Primăria din Apahida și la Asistență Socială, însă reprezentanții Primăriei susțin că nu pot lua nicio măsură fiind vorba de o locuință privată. Locuitorii blocului au ajuns la culmea disperării. Bărbatul le bate seara la ușă să le ceară mâncare, iar dacă nu primește devine agresiv.

„Este un bărbat care locuiește singur, în Apahida. Un om neajutorat pe care nu îl caută nimeni. Merge și aduce plase din gunoi noapte, mănâncă de acolo. Acolo este o mizerie pe care nu o putem explica. Dânsul are apartament la demisolul blocului unde locuim. Toți locuitorii blocului suntem afectați. Miroase de ne vine să vomităm. De atâtea ori i-a zis și administratorul, am cumpărat dezinfectant, saci să își facă curat, dar degeaba. Face pe el, miroase îngrozitor. E teroare acolo. Am vorbit la Primărie și ne-au spus că dacă este apartamentul lui nu are ce să îi facă.

Contrar a ceea ce zic locatarii, primarul din Apahida, Grigore Fati, susține că nu a fost informat despre acest caz.

„Nu știu, nu am cunoștințe despre așa ceva. Știu că este zonă privată acolo, un ansamblu de locuințe. Nu mi s-a sesizat nimic, dar voi verifica. O să încercăm să soluționăm dar cu rezerva că noi nu putem să intrăm în casă. Putem purta o discuție să vedem. Sunt oameni și oameni, cu care poți să discuți și cu care nu”, declară pentru Ziar de Cluj, Grigore Fati. 

 

Adauga comentariu