Situație absurdă în fotbalul românesc! CFR Cluj e obligată să joace cu Botoșani, deși urmează meciul vital cu Celtic: „Ne merităm soarta cu toții!”

Dan Petrescu e revoltat pe toată lumea, după ce a aflat că CFR Cluj va fi obligată să joace cu Botoșani în campionat pe 8 decembrie, deși pe 12 decembrie are un meci vital contra scoțienilor de la Celtic Glasgow, în Europa League.

Situația e absurdă, în condițiile în care CFR are șansa unică de a se califica în primăvara europeană. 

„În orice ţară în care s-a amânat un meci, nu cred că a fost cerut acordul celuilalt club. Haideţi să fim serioşi. Dacă voia cine trebuia să vrea, meciul acesta se amâna. E interes naţional. Aici e vina tuturor că acest meci se joacă. O dată am cerut şi eu un meci să se amâne şi nu au putut s-o facă. Respectăm programul şi mergem înainte să jucăm, dar nu mi se pare corect. Au reuşit PSV, Ajax, echipe din Cipru, a reuşit Steaua Roşie Belgrad, a reuşit Astana să îşi amâne meciurile, iar CFR nu a reuşit un meci. Şi dacă ne bate Celtic şi pierdem trei jucători la Botoşani, ne merităm soarta cu toţii. Şi eu, şi România, şi CFR. Şi conducerea clubului meu care trebuia să facă mai multv (n.r. pentru că nu au plătit banii pe Golofca). Unii jucători care nu vor juca, nu vor veni, mă întorc duminică seara sau luni şi mai am doar două zile să pregătesc. Mie nu îmi place să pregătesc un meci în două zile, e foarte greu. Mie îmi trebuie o săptămână. Şi era normal să avem o săptămână să pregătim acest meci vital pentru CFR şi pentru fotbalul românesc!”, a răbufnit Petrescu.

Cei de la Botoșani refuză să accepte amânarea partidei, drept răzbunare pentru că CFR Cluj are o datorie mai veche față de moldovani, pentru transferul lui Golofca. 

CFR Cluj are nevoie de un egal cu Cetlic Glasgow, pe 12 decembrie, pentru a obține o calificare istorică în primăvara Europa League. 

Foto: Fanatik.ro

 

Adauga comentariu