The Sisterhood strange hainute de iarna pentru copiii din Ciurila

Peste 60 de copilasi din familii cu resurse materiale limitate vor avea in curand o mare bucurie. The Sisterhood, divizia “sora” a celor de la Beard Brothers deruleaza in acesta perioada o campanie de donatii. Se cauta hainute de iarna care le vor fi daruite in 23 ianuarie. 

Mai precis, voluntarele strang caciulite, fulare, manusi si alte hainute groase care sa ii incalzeasca in aceasta iarna pe copilasii a caror parinti nu au bani sa le cumpere toate lucrurile de care au nevoie.

“Faptele bune nu tin cont de vreme, dar o pot face mai insorita. Ajuta-ne sa inseninam iarna cu zambete de copii! Doneaza!”, au scris fetele pe Facebook. 

Punctele de colectare se afla la sediul Beard Brothers de pe strada Axente Sever, nr. 42 de luni pana vineri intre orele 12 si 17, in localul Mustache Caffe din Piata Avram Iancu, nr. 13, in libraria Bookstory de pe Bulevardul Eroilor, nr. 6, la Studio 26 de pe strada Piezisa, nr. 26. De asemenea, se mai asteapta donatii la Victor. Fresh To Go de pe strada Victor Babes, nr 33 si in localul Old School Coffee House de pe strada Andrei Saguna, nr. 6.

Termen limita este marti, 19 ianuarie. 

“Stiam de faptul ca exista oameni in comuna Ciurila care au nevoie de ajutor inca de anul trecut, cand am si fost la ei. Prima campanie marca The Sisterhood a avut loc la Ciurila. Inca de atunci, dupa ce i-am cunoscut, ne-am dorit sa revenim si sa gasim solutii sustenabile pentru a-i ajuta”, a precizat Casandra Olanuta, membru The Sisterhood si Beard Brothers. 

Actiunea anterioara s-a facut cu sprijinul conducerii scolii din Ciurila. 

“Totul a inceput dupa o discutie cu partenerii nostri de la Festivalul MOX. Noi le-am povestit despre oamenii de acolo, dupa care am inceput demersurile. Data trecuta cand am fost, am avut peste 60 de copii care au beneficiat de campanie. Acum, ne asteptam chiar si la mai multi”, a mai spus ea.

Ca sa stie cum sa ii ajute, in timpul primei campanii voluntarele au strans dorinte, atat de la copilasi, cat si de la adulti. Asa s-a nascut si ideea unui sanius care sa ii reuneasca pe toti laolalta. Evenimentul va avea loc in 23 ianuarie, tot la Ciurila.

“Copiii ne-au cerut sa mai venim pe la ei si sa organizam competitii si concursuri”, a precizat Casandra. 

Unul dintre copilas a scris pe biletel ceva care i-a dat gata pe toti.

“Dorinta care ne-a impresionat cel mai mult a fost a unui baietel care isi dorea o paturica si o umbrela. I s-a indeplinit pe loc”, a marturisit clujeanca. 


Cei mici si cei mari si-au mai dorit echipamente de fotbal, costume de printese (papusa/printesa Sofia), haine de casa, frigider, masina de spalat, tablete sau telefoane cu touchscreen. 

“Cei mai multi ne-au scris mesaje de genul “sa mai veniti pe la noi”. Am avut o fetita care si-a dorit sa il ajutam pe fratele ei sa vina acasa, pentru ca e plecat in Anglia la munca", a dezvaluit organizatoarea.

“In prezent noi strangem haine, in special specifice sezonului de iarna, dar avem si alte obiecte pe care le vom duce dupa ce vom identifica exact beneficiarii. Directoarea scolii si profesorii, cei care ii cunosc pe oameni mult mai bine decat noi ne vor spune exact unde putem duce acele obiect”, a mai precizat Olanuta. 

“Cand le vezi dorintele, iti vine sa le revizuiesti pe ale tale... Copiii de acolo erau foarte fericiti cand ne-am dus si s-au jucat cu noi”, a mai spus ea.

Campania este organizata de The Sisterhood $ MOX & Cinemobilul & Fantasmagia, cu sprijinul Beard Brothers. 

 

Adauga comentariu