Sistemul de plată online al taxelor și impozitelor de la Primăria Cluj-Napoca, INUTIL

La ghișeele Primăriei Cluj-Napoca cozile cresc pe zi ce trece. Este perioada în care se plătesc taxele și impozitele pe case, terenuri și mașini. Deși la Primărie există și un sistem de plată online, clujenii preferă să aștepte ore în sir la cozi pe motiv de vârstă sau neîncredere.

Deși Primăria Cluj-Napoca tot insistă și se laudă cu acest sistem de plată online, conducerea locală nu are în vedere că există și persoane învârstă care nu știu să folosească internetul sau pur și simplu nu au acces la platforma online.

 

S-a dovedit că plata online nu este folosită de prea mulți cetățeni. Pe lângă persoanele care nu au acces la internet sunt și sute de clujeni care nu au încredere în sistemul online al Primăriei Cluj-Napoca (nici nu e de mirare la cât de des se blochează) și preferă să meargă pe metoda sigură unde dai banii și primești chitanța în mână.

 

Așadar, oricât de mult se lăuda sau se bazează Boc pe digitalizare, cetățenii tot metoda sigură a plăți la ghișeu o aleg.

Cei care îşi plătesc taxele şi impozitele locale susţin că vor să beneficieze şi de reducerea de 10% pe care o primesc dacă achită dările până în 1 aprilie. 

 

Adauga comentariu