Sibianul Aurel “Relu” Munteanu, cu avere de 250 de milioane de euro, e noul CEO neoficial al operatiunilor Schweighoffer pe Romania

De-acum, Iohannis are doua "mâini" cu care produce: Michael Schmidt si "Relu" Munteanu

Acum patru ani, într-un loc minunat și elegant din Transilvania, ferit de ochii presei, mai mulți prieteni sărbătoreau ziua influentului om din industria de gaze, Florin Muntean, fost senator PDL, și fost boss al societății Transgaz.

La masă, închinau băuturi scumpe Vasile Blaga, zis și Buldogul, coleg de facultate al lui Florin Munteanu, Michael Schmidt, șeful Automobile Bavaria, dealer national BMW, unul dintre cei mai apropiați oameni ai lui Klaus Iohannis, sibianul Aurel Munteanu, fost fotbalist la legendara echipă Sportul Studentesc, proprietar al multor spații comerciale de top din România, și el foarte apropiat de Klaus Iohannis, impetuosul Rareș Bogdan, aflat pe cai tot mai mari, însoțit de Cozmin Gușă, pe atunci patronul Realitatea TV și omul de afaceri Călin Mitică, proprietar al Transferoviar Grup și Remarul 16 Februarie.

Atenția dumneavoastră trebuie să se focuseze pe Michael Schmidt și pe Aurel Munteanu, deși întâmplarea la care voi face referire îi are ca protagoniști pe Relu Munteanu și pe Vasile Blaga. De ce e important să păstrați pe retina minții sugestia mea, o să vedeți.

DACĂ DORIŢI SĂ AFLAŢI CINE sunt pușculițele și sponsorii lui Klaus Iohannis, președintelui României, de dinainte de a fi acesta președinte, lucru care a rămas valabil și astăzi, citiţi tot materialul pe strictsecret.ro.

Adauga comentariu