Și-a tăiat venele în plină zi. Tentativă de sinucidere pe o stradă din Florești

Scene îngrozitoare pe strada Cetății, din localitatea Florești, după ce un bărbat în vârstă de 31 de ani și-a tăiat venele în plină zi. Cetățenii au sunat la 112 și bărbatul a fost transportat la UPU Cluj, unde a primit îngrijiri medicale. Potrivit surselor, bărbatul susține că s-a decis să se taie cu un cuțit, în urma unei discuții pe care a purtat-o cu un membru al familiei. 

„În jurul orei 14:00, polițiștii Secției 6 Florești au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Cetații din localitatea Floresti se află un bărbat care are plagi sângerânde la nivelul antebrațului stâng. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și l-au identificat pe acesta. Este vorba despre un bărbat de 31 de ani, din Florești. Acesta a fost trasportat de către un echipaj SAJ la UPU Cluj-Napoca și susține că și-ar fi provocat rănile cu ajutorul unui cutit”, arată cei de la IPJ Cluj. 

Reamintim că în urmă cu câteva zile, un clujean din Mănăștur s-a sinucis în casă, lasând în urmă un bilet de adio cu mesajul ”merg acasă”. 

Vezi și: Sfârșit macabru pentru un clujean: și-a tăiat gâtul cu un cuțit

Adauga comentariu