Și Polivalenta va fi pusă preș la picioarele Untold

Direct de la “doreii” care trag de zor să termine lucrările în zonă, aflăm că Sala Polivalentă se va deschide pentru discoteca ilegală în aer liber numită Untold. Asta deși primarul a anunțat că cele 10.000 de locuri vor fi inaugurate numai cu ocazia „Eurobaschet 2017”.

Noi credem că, de fapt, le testează înainte, lăsându-I pe discotecarii de la Untold să se suie cu picioarele pe ele și să facă “bumptzy-bunptzy”, să nu cumva să se întâmple pocinogul de acum un an când un copil a căzut prin spațiile lăsate libere în strapotină și și-a rupt mâna.

Ne bucurăm că Emil Boc face preș și Polivalenta la picioarele unui eveniment privat (chiar dacă afacerea s-a început pe bani noștri, ai fraierilor de clujeni). Sperăm numai ca, după ce se termină distracția, vajnicii “dorei” din Primărie să nu cumva să confunde lucrurile și să monteze parchetul din Polivalentă pe Cluj Arena și gazonul de acolo în Polivalentă.

Și nu în ultimul rând chiar am vrea să aflăm când s-a făcut descărcarea de sarcină și s-au dat publicității datele cu privire la ce anume a câștigat Cluj-Napoca anul trecut prin punerea la dispoziția acestui eveniment a Parcului Central și a tuturor celorlalte facilități ale orașului. Cât s-a câștigat din închirieri, cesionări șamd. Cine a plătit organele de ordine și desfășurările masive de mijloace de securitate șamd.

Dacă s-au lăsat în urmă datorii, așa cum, cu nesimțire, a lăsat Buta după primul festival, în conturile Asociației pe care a muls-o de brandul Untold.

Plus, dacă și anul acesta Legea liniștii publice se va abroga din cauză că nu există bun simț.

Chiar am dori să știm dacă Emil Boc și această administrație clujeană este a tuturor clujenilor, nu numai a “festivalierilor”. Dacă se va respecta măcar liniștea bolnavilor (mulți copii) din spitalele aflate fix în apropierea revărsărilor de decibeli.

Sau vor fi mutați cu japca ca anul trecut, fără a li se mai anunța aparținătorii – ca nu cumva, prin durerea lor, să umbrească distracția...

Așa – și să nu uitați domn’ Primar, Excelență/Maestre, să dați drumul la apă pe Someș să nu se vadă mizeria. Tot ca anul trecut.

Spoială și sclipici! Distracție maximă!

Comentarii

Adrian Molitor

14.07.2017 17:03

Ma întreb si cred sa nu fie retoric : cum e posibil ca autoritățile statului ( cele din Cluj nu mai contează se pare ) sa lase aceasta administrație numita primăria Clujului, prin însăși primarul ei dl Emil Boc,sa încalce i lege naționala si anume Legea Liniștii si Ordinii Publice ? Se încalcă flagrant cu buna știință si complicitate a tuturor celor plătiți din banii nostrii aceasta lege ! Pana cand ?Si la București cand era nevoie de a se obține bani se făceau tot felul de matrapazlîcuri cu tot felul de concerte ; intre timp cei care au girat aceste spectacole sunt dupa gratii. La Cluj pe cand se va sesiza ce se întâmpla cu adevărat ? Tinerii cari au dreptul sa se bucure de spectacole, manifestări muzicale si petreceri, sunt asmuțiți împotriva celor care vor dupa ce muncesc sa se odihneasca, bătrânii sa se bucure de liniște, iar copii bolnavi din spitalul apropiat de îngrijire medicală in liniște; toate din cauza aprobării primăriei si primarului ! 

Adauga comentariu