Si noi pe unde mai trecem?

Unii conducatori auto sunt atat de afectati de caldura, incat isi pierd simtul ratiunii. Caci doar pe caldura putem pune vina, in aceasta situatie.

Soferul acestei Toyota Yaris a parcat cum nu se poate mai rau, pe strada Baba Novac. A ocupat in totalitate trotuarul, dar a lasat si jumatate din masina pe carosabil, ca sa se chinuie putin si ceilalti soferi participanti la trafic.

Ce urgenta sa fi avut? Ca dupa 10 minute tot acolo era. Oricum, dupa pozitia masinii, am putea pune pariu ca o soferita este autoarea parcarii. 10 centimetri in fata, un metru pana la stalpul din spate. In general, femeile nu dau inapoi...

Comentarii

cozma

13.07.2016 12:14

ADMIN: ce mare descoperire aia cu punctele de suspensie mai ales când articolul este semnat de o femeie. Ai vrut să fii spiritual și n-ai reușit decât să fii măgar, Și și misogin. Și noi putem presupune că o ai mică. Mintea.

cozma

14.07.2016 14:48

Dragut. Comentariul a fost intr-adevar unul misogin. ADMIN: lăsați-i să fie spirituali pe cei care se pricep. Și limitați-vă comentariul să fie la subiect. Scuzele v-au fost acceptate. Mulțumim.

Mirela

27.10.2016 15:22

Parcarea a fost facuta de catre o femeie , si cu masina de firma :))))))))))))))) vai si amar de capul ei !!!

Adauga comentariu