Si-au stricat masina pe strazile santier ale Clujului, iar Primaria a platit reparatiile

Santierele din centrul orasului nu distrug doar nervii clujenilor, ci si masinile acestora. Strazile sapate, canalele din mijlocul drumului, care sunt acum mult mai inalte, si gropile infernale isi lasa amprenta asupra masinilor celor mai putini norocosi dintre soferi, care sunt nevoite sa treaca zilnic prin acest calvar.

"Oricat m-am straduit sa trec cu vederea debandada creata de imensul santier in care se afla orasul, ce am patit noi este inadmisibil pentru un oras cu pretentii. Raman puternic scarbit de atitudinea autoritatilor competente", ii scrie un clujean primarului, pe pagina oficiala de Facebook.

Masina acestuia a necesitat reparatii in valoare de 500 de lei, dupa ce a trecut peste un singur canal aflat la diferenta de inaltime fata de sosea, pe Calea Manastur.

Cei mai hotrati dintre clujeni, cei care sunt de parere ca Primaria Cluj-Napoca este responsabila pentru avarierea autoturismelor, actioneaza municipalitatea in instanta. Si multi dintre ei si castiga lupta. In ultimii trei ani, 56 de soferi au cerut despagubiri in instanta, motivand ca si-au avariat masinile pe strazile Clujului. In medie, fiecare dintre acestia a primit peste 2.750 de lei de la Primaria Cluj-Napoca.

In perioada 2012 -2015, Serviciul Juridic Contencios a inregistrat 56 de dosare, prin care societatile de asigurari au solicitat in instanta despagubiri pentru sumele achitate catre clientii care au reclamat avarierea autoturismelor in urma circulatiei pe caile de transport rutier de pe raza municipiului Cluj-Napoca. In perioada mentionata de dumneavoastra, Primaria municipiului Cluj-Napoca a efectuat plati catre Societatile de asigurari in valoare de 154.418,85 lei”, spun reprezentantii biroului mass-media din cadrul municipalitatii.

Adauga comentariu