Sfârșit „triumfal” de zi pentru Iohannis la Cluj-Napoca. Adunarea PNL de la Casa de Cultură a Studenților, marcată de clasicele discursuri anti-PSD și de multă laudă de sine

Să participi la o „adunare” politică nu e ușor. Practic, într-o sala umplută de fani ai partidului aduși de peste tot din Ardeal, de la primari, consilieri sau simpli simpatizanți, ce se poate întâmpla interesant decât să asculți o serie de discursuri extrem de plictisitoare, toate respectând același tipar de mult bla bla bla și venin la adresa partidului rival. 

Este și cazul Adunării Regionale Nord-Vest a PNL de la Cluj-Napoca. Peste 1.500 de simpatizanți ai partidului s-au călcat în picioare pentru a-i asculta vorbind pe Klaus Iohannis, Ludovic Orban, Rareș Bogdan, Raluca Turcan, Robert Sighiartău, Emil Boc, Ilie Bolojan, Lucian Bode, Mircea Hava sau Daniel Buda.

S-a făcut remarcat, pentru început, primarul Emil Boc care a bătut câmpii despre o Românie medievală PSD-istă de la Iași și o Românie modernă de la Sibiu, după care au făcut show Raluca Turcan, Ludovic Orban și Klaus Iohannis. Am aflat, în 90 de minute de discursuri extrem de „interesante” cum PSD e răul suprem, cum au distrus țara, cum PNL e de partea binelui și va construi o Românie mai bună. Aceleași povești de adormit copiii pe care le știe toată lumea.

Cel mai interesant moment s-a consemnat în timpul discursului lui Rareș Bogdan, când fostul jurnalist a declarat răspicat că Ilie Bolojan, primarul din Oradea, e cel mai performant primar din PNL, în timp ce Sibiul e cel mai performant oraș. Emil Boc stătatea în scăunel și înghițea în sec. La fel de interesant a fost și momentul când liderul PNL, Ludovic Orban, a început să-i perie pe cei de la Pro România. Desigur, nu direct, însă mângâindu-l gentil pe cap pe Ucu Rus. Când va veni momentul unei alianțe între Pro România și PNL nimeni nu va mai fi mirat. 

Seara s-a încheiat apoteotic în aplauzele frenetice ale susținătorilor PNL, siguri pe ei că după moțiunea de cenzură de la începutul lui octombrie România se va transforma întro superputere mondială. Din acel moment, după ce groaznicul guvern PSD va fi „trântit”, așa cum se laudă Rareș Bogdan, România o va lua pe un drum cert al prosperității și fericirii. Donald Trump însuși va veni de urgență la București pentru a jura credință noului guvern și pentru a se angaja că va plăti tribut anual țării noastre.

 

Adauga comentariu