Sfârșit tragic pentru un tânăr din Mănăstireni. Vlad Arman este băiatul în vârstă de 20 de ani care a decedat în această dimineață

Un tânăr de 20 de ani, din comuna Mănăstireni, a decedat în această dimineață într-un accident rutier. Arman Vlad, tânărul care și-a pierdut viața, ar fi intrat cu mașina în parapeții de pe marginea drumului, iar în urma impactului a fost proiectat în fața unui tir. Din nefericire, accidentul a fost fatal pentru băiat. 

 

„ Din primele informații, conducătorul unui autoturism, un tânăr de 20 de ani, din comuna Manastireni, care se deplasa din direcția Oradea spre Cluj-Napoca, în afara localității Dumbrava, ar fi întrat în coliziune cu parapetii de pe partea drepta. In urma impactului, autoturism a fost proiectat intr-un ansamblu de vehicule care se deplasa pe sensul opus. În acest moment, conducatorul auto este în stare de inconștiență. Din nefericire, tânărul de 20 de ani a decedat. Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest. Rezultatul fiind negativ. Traficul se desfășoară alternativ.” arată cei de la IPJ Cluj. 

Adauga comentariu