Sfantul pazitor al urbanismului din Ardeal, zeul dreptatii in materie de urbanism, arhitectul șef al judetului, Claudiu Salanta, nu e deloc integru si onest. Calca in picioare Legea

Arhitectul șef al judetului, Claudiu Salanta, cel care le vorbeste si le stie pe toate cum ar trebui sa fie in Baciu, Floresti, Apahida sau te miri pe unde (da numai in Cluj nu, unde e vai si amar si jale, dar acolo nu se baga ca sunt prea mari rechinii), el ce face? Isi declara public preferinta politica. Curat contra Legii, care zice ca sa se abtina de la exprimarea sau manifestarea publica a convingerilor si preferintelor lor politice, sa nu favorizeze vreun partid politic sau vreo organizatie careia ii este aplicabil acelasi regim juridic ca si partidelor politice.

Facebook e spatiu public, clar. Si USR e clar partid politic. Asa ca despre ce mai discutam?

A, despre Lege. Cea care zice, negru pe alb:

LEGEA 188/1999, Actualizata 2018, privind Statutul functionarilor publici, Rrpublicata, SECTIUNEA 2: Indatoririle functionarilor publici

Articolul 44

(3) Functionarii publici au obligatia ca, in exercitarea atributiilor ce le revin, sa se abtina de la exprimarea sau manifestarea publica a convingerilor si preferintelor lor politice, sa nu favorizeze vreun partid politic sau vreo organizatie careia ii este aplicabil acelasi regim juridic ca si partidelor politice.

CAPITOLUL VIII: Sanctiunile disciplinare si raspunderea functionarilor publici

Articolul 77

(1) Incalcarea cu vinovatie de catre functionarii publici a indatoririlor corespunzatoare functiei publice pe care o detin si a normelor de conduita profesionala si civica prevazute de lege constituie abatere disciplinara si atrage raspunderea disciplinara a acestora.

(2) Constituie abateri disciplinare urmatoarele fapte:

j) incalcarea prevederilor legale referitoare la indatoriri, incompatibilitati, conflicte de interese si interdictii stabilite prin lege pentru functionarii publici;

Tise oare ce zice? Dar ANI si ANFP!?

Când a dat oare “Like”-ul? Inainte sau dupa ce a incasat salarul lunar de la implementat de ani de zile proiecte pe fonduri europene pe care clujenii le tot asteapta de ani de zile dar ele nu se finalizeaza dar banii dela UIP tot vin?

Oare dupa ce a terminat de Likelit la USR o fi dat POT ul acela imens in Cluj in spate la Polus (POT de aproape 100%!! Un pic mai lipsea si era POT de 100%)?

Adauga comentariu