Sezon ratat pentru Universitatea Cluj. Echipa lui Cristi Dulca mai pierde un meci și e pe loc retrogradabil

Ceea ce toți experții observaseră încă de acum un an se întâmplă deja. Sezonul trecut a fost unul rarisim pentru Universitatea Cluj, probabil o șansă unică în viață de a promova în Liga 1 în condițiile în care majoritatea contracandidatelor erau praf.

Promovarea s-a ratat, iar acum misiunea Universității Cluj e imposibilă (în condițiile în care în Liga 2 sunt multe echipe net superioare Universității).

Chiar și așa, nici cei mai pesimiști fani nu se gândeau că echipa condusă de experții în management sportiv Radu Constantea și Cosmin Irimieș va ajunge să se lupte pentru evitarea retrogradării. Cert e că rețeta falimentului a fost simplă: fără fani în tribune, exilată la Târgu Mureș, dar și cu o campanie de transferuri dezastruoasă, Universitatea s-a înclinat astăzi în fața Gloriei Buzău, scor 0-2. 

Aici ar trebui să fie o cronică de meci, însă nu avem ce scrie. Universitatea Cluj a „acumulat” 3 puncte în patru etape și zilele lui Cristi Dulca pe banca „studenților” par numărate. Iar distanta de 9 puncte dintre liderul SCM Buzău (care nu are totuși drept de promovare) și Turnu Măgurele e imposibil de recuperat în condițiile în care echipa nu joacă nimic.

PS: între timp, primarul Emil Boc se delectează cu gimnastică ritmică și trimite comunicate de felicitare la adresa CFR-ului. 

Adauga comentariu