Sesizat de Ziar de Cluj în legătură cu incidentele de la Tarnița, Alin Tișe promite sancțiuni

Sesizat ieri de Ziar de Cluj în privința incidentelor de la Tarnița, legat de faptul că jucătorii ”U” Cluj s-au dat pe Lacul Tarnița cu o barcă cu motor, încălcând regulile din Ordinul de ministru  adoptat la începutul lunii iulie, care interzice navigația bărcilor propulsate cu combustibili fosili pe lacurile Tarnița și Fântânele,  președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, promite sancțiuni: 

„Vom cere poliției identificarea persoanelor care au condus ambarcațiunea și vom aplica amenzile cuvenite. Deci, nu vor scapă nesancționate. 

La fel vom face și în cazul celorlalte imagini pe care le avem la dispoziție. 

Legat de controlori, vom nominaliza din direcția de specialitate, până la finalizarea concursului”, a declarat astăzi Alin Tișe, pentru Ziar de Cluj. 

Pentru detalii și imagini legate de șmecherii care se dau cu bărcile cu motor pe lacul Tarnița, încălcând regulamentul de navigație recent adoptat, citiți și: 

U Cluj, "cantonament" dificil pe lacul Tarnita: ratalaii Ligii 2 se hahaie pe manele la bordul unei barci cu motor, INTERZISA prin LEGE. Domnu' prefect, aveti legatura! 

Șmecherii de pe Tarnița îl iau la perpulis pe Alin Tișe cu regulamentul său „muncit” și se dau bine merci cu motoarele pe lac. De ce? Fiindcă nu există „controlori” 

 

Adauga comentariu