Sergiu Hossu, seful Plus Cluj, ii distruge candidatului Aliantei de la Floresti, Flaviu Udrea, orice sansa, barfindu-l ca nu are sanse si ca e dispus la o negociere cu Pivariu, ca sa il retraga pe Udrea!

Mult s-a mai schimbat Sergiu Hossu in ultimii ani! A devenit o lelita barfitoare, un intrigant, un povestitor de frizerie. Pe sefa Plus Cluj a dat-o jos barfind-o si distrugandu-i imaginea in interiorul organizatiei, servind-o "pe surse" presei locale. Asta face si in aceste zile cu Flaviu Udrea, candidatul Aliantei la Floresti, deplasandu-se in comuna si "negociind" pentru o eventuala retragere a lui Udrea in favoarea lui Pivariu. Ca o maturatoare de frunze la spatii verzi si mai disperat ca un labrador virgin in calduri sa ajunga sa "loveasca" si el ceva, Hossu se crede deja Daniel Buda: propune "diluri", spune peste tot ca Udrea are 6 la suta, practic, isi distruge candidatul.

Ce e mai nasol e ca Dacian Ciolos e convins ca tananaul asta e o alegere buna pentru Plus. Ce e si mai rau e ca USR Cluj accepta nemunca lui Hossu si piedicile pe care acesta le pune. In loc sa fie zi de zi in campanie, Hossu a inceput "terenul" mai tarziu si il continua cum vrea el. Ar fi trebuit sa fie umbra lui Ungureanu peste tot si sa il sprijine la Primarie, sa traga ca un bezmetic pentru ca USR Plus sa intre cu cat mai multi colegi in CL. Cand colo, barfitorul Aliantei, ba, asta e, un barfitor de joasa speta, se apuca si face delegatii la Mures, sa sustina candidata de acolo la municipiu, in loc sa asude in municipiul unde candideaza, in conditiile in care Boc e creditat sa castige in sondaje cu 63 la suta.

USR Cluj, cat e de normal ca Hossu sa ii umfle pe jurnalisti gen Soica cu barfe din interiorul Aliantei voastre? Ca tot aveti ceva cu noi, papagali cretini, si ii platiti exact pe aia unde Hossu deverseaza tot ce aude din interior, inclusiv print screen-uri, asa cum s-a laudat alt "mare" jurnalist clujean recent la o cafea.

 

Adauga comentariu