Serban Tiganas, proiectantul Salii Polivalente: ”Nu trebuia sa existe acea distanta”

Proiectantul Salii Polivalente Serban Tiganas, desi este plecat in strainatate, si-a gasit timp sa raspunda duminica, cu mult timp inainte ca reprezentantii Salii Polivalente sau cei ai Primariei sa prezinte un punct de vedere oficial la intrebarea reporterilor Ziar de Cluj cu privire la acea distanta prin care un copil de 9 ani a cazut sambata seara. Incidentul s-a petrecut in timpul partidei de baschet dintre U BT si Oradea.

Arhitectul Serban Tiganas a declarat pentru Ziar de Cluj ca distanta dintre tribuna fixa si cea retractabila, prin care un copil de 9 ani a cazut, nu este o greseala de proiectare a firmei Dico & Tiganas si a lasat sa se inteleaga faptul ca in acest caz poate fi o greseala de manipuare din partea angajatilor Polivalentei sau un defect de fabricatie a tribunei.

“Sunt plecat din tara si nu am date in plus cu privire la incidentul de sambata. Va sugerez sa vorbiti cu constructorul, dar, mai ales, cu furnizorul tribunei. Cred ca e o problema de manipulare pentru ca acolo nu trebuia sa fie spatiu”, a declarat Serban Tiganas.

Adauga comentariu