Seplecan: Trebuie sa dovedim ca suntem cea mai puternica organizatie a PNL

Consilierul judetean liberal, Mihai Seplecan, favorit pentru a prelua fotoliul de deputat al lui Gigi Becali, ii indeamna pe toti simpatizantii PNL sa participe la lansarea candidatilor liberali la europarlamentare, eveniment care se va desfasura maine, la Cluj.

“Nu stiu de ce in aceste zile nu a iesit nimeni ca sa mediatizeze mult mai mult acest eveniment, eu imi fac datoria de membru PNL, de consilier judetean, sa fiu alaturi de Crin Antonescu, alaturi de Norica Nicolai, si din acest motiv indemn atat membrii PNL cat si simpatizantii liberali sa fie maine prezenti acolo, sa dam dovada de curaj, de demnitate, de unitate, de organizare. Este o intalnire deosebit de importanta si eu, Mihai Seplecan, prin intermediul mass-media, vreau sa ii invit pe toti membri si simpatizantii PNL din judetul Cluj ca maine la ora 12 la Casa de Cultura a Studentilor sa fie alaturi de Crin Antonescu, presedinte PNL si viitor presedinte al tarii si sa participe la lansarea listei de candidati pentru europarlamentare, unde pe primul loc e Norica Nicolai, un membru al organizatiei clujene”, spune el despre slaba promovare a evenimentului.

Mai mult decat atat, Seplecan este increzator ca la alegerile din 25 mai organizatia clujeana va avea un scor de invidiat.

“Faptul ca Norica Nicolai este membra PNL Cluj ne onoreaza, dar ne si obliga ca noi, cei din Cluj, fiind o organizatie foarte puternica – avem presedinte de Consiliu Judetean, care si-a castigat mandatul cu un numar impresionant de voturi – sa fim prima organizatie atat la nivel de municipiu, cat si la nivel de judet, la alegerile europarlamentare. Consider ca suntem capabili sa scoatem un 30-35% pentru aceste alegeri europarlamentare, dat fiind faptul ca Norica Nicolai face parte din organizatia noastra, e pe primul loc si trebuie sa fim alaturi de partid, sa dovedim ca ne meritam aceasta pozitie fruntasa; sa dam un mesaj de aici de la Cluj ca se poate sa dam un exemplu ca suntem organizatie unita si sa facem rezultate cat mai bune”, spune liberalul.

Acesta crede ca o mai mare deschidere a PNL Cluj catre cetateni ar putea fi numai de folos.

“Politica nu se face numai interna, trebuie sa facem si o politica externa, eu din ce stiu ne-am organizat si mobilizat foarte bine in interior pentru a aduce acesti membri maine sa fie alaturi de conducerea partidului, dar este foarte important sa facem si politica in exterior. Evenimentele de asemenea anvergura, cum este acesta trebuie scoase in evidenta si in afara partidului, membrii si simpatizantii PNL si ai lui Crin Antonescu sa stie, sa fie prezenti, sa auda mesajul de lupta, de unitate, de curaj pe care il transmite Crin Antonescu”, a subliniat Seplecan.

Alaturi de Antonescu participa europarlamentarii liberali Norica Nicolai,  Ramona Mănescu, Cristian Bușoi, Renate Weber, Eduard Hellvig și reprezentanții PNL din județele Cluj, Bihor, Bistrița-Năsăsud, Maramureș, Satu-Mare și Sălaj, dupa cum au anuntat astazi reprezentantii PNL printr-un comunicat de presa.

“Indemn la unitate, indemn la curaj, indemn la mobilizare, la organizare, trebuie sa dam dovada de foarte multa demnitate si sa aratam ca Partidul National Liberal este cel mai puternic partid de dreapta, acel partid care va da presedintele Romaniei”, a conchis Seplecan.

Comentarii

Stradi Varius

12.04.2014 08:10

Va rog frumos sa-mi spuneti de ce credeti ca acest Seplecan poate sa se adreseze membrilor si simpatizantilor PNL. El nu conduce acest partid, e un simplu membru. Unul fara studii, de fapt, ceea ce e in discordanta cu linia si istoria partidului. Noi nu ascultam de el. Ca e consilier judetean, nu inseamna mai nimic, sunt o multime de consilieri judeteni. Ce s-ar intampla daca toti s-ar apuca sa dea sfaturi? Poza cu Antonescu e foarte veche, de pe cand mai avea par. O sa vedeti cum Crin o sa-l ignore la Cluj.

clubitalia

12.04.2014 13:52

te salut mihai, dino is, fostu tau coleg din unirea. am auzit ca ai primit o slujba de la partid undeva unde nici nu trebe sa te prezinti sau sti ceva. is si io in aceasi situatie, stiu cat tine,si nici nu vreau sa lucru ceva. sa vina lovelele, cum facem? dami semese sa ne vedem, ca mult o trecut de cand nam mai baut o tanita. te pupa dino din echipa scoli la seral

lori

30.04.2014 14:44

  Eu credeam ca PNL este un partid al intelectualilor  ... nu a clasei muncitoare sau a celor care nici nu stiu sa vorbeasca.

Adauga comentariu