Seplecan: Trebuie sa dovedim ca suntem cea mai puternica organizatie a PNL

Comentarii

Stradi Varius

12.04.2014 08:10

Va rog frumos sa-mi spuneti de ce credeti ca acest Seplecan poate sa se adreseze membrilor si simpatizantilor PNL. El nu conduce acest partid, e un simplu membru. Unul fara studii, de fapt, ceea ce e in discordanta cu linia si istoria partidului. Noi nu ascultam de el. Ca e consilier judetean, nu inseamna mai nimic, sunt o multime de consilieri judeteni. Ce s-ar intampla daca toti s-ar apuca sa dea sfaturi? Poza cu Antonescu e foarte veche, de pe cand mai avea par. O sa vedeti cum Crin o sa-l ignore la Cluj.

clubitalia

12.04.2014 13:52

te salut mihai, dino is, fostu tau coleg din unirea. am auzit ca ai primit o slujba de la partid undeva unde nici nu trebe sa te prezinti sau sti ceva. is si io in aceasi situatie, stiu cat tine,si nici nu vreau sa lucru ceva. sa vina lovelele, cum facem? dami semese sa ne vedem, ca mult o trecut de cand nam mai baut o tanita. te pupa dino din echipa scoli la seral

lori

30.04.2014 14:44

  Eu credeam ca PNL este un partid al intelectualilor  ... nu a clasei muncitoare sau a celor care nici nu stiu sa vorbeasca.

Adauga comentariu