Seplecan pleaca de la Consiliul Judetean

Comentarii

Ana

18.06.2014 15:29

Haideti sa fim serios, intelege lumea ca s-a format o noua majoritate, insa nu e nimic de inteles in faptul ca dai asa, pur si simplu un om de pe functia sa doar pentru ca voi aia mai multi nu agreati fata lui. Asta e absurd si sunt convinsa ca instanta il va pune pe Ioan Oleleu inapoi in functie. 

Seby

18.06.2014 15:34
"nepatat"? poate, au mai fost si altii curati... urma sa isi bage probabil mainele pana la coate in buzunarele clujenilor sau mai adanc, pana mergea dupa Uioreanu, dar raul e facu si merge cateva luni la Gherla iar clujenii traiesc cu consecintele mai departe si cu siguranta mai mult....

Diana

18.06.2014 17:34

Domnul Seplecan a inceput sa si ameninte cu plangere penala! Ce patetic!!!!!!! Si cu ce obiect faci plangere penala? Pentru ce motiv intemeiat? Cred ca asta e reactia lui la orice eveniment negativ care i se intampla. Institutia Prefectului isi utilizeaza dreptul oferit de a actiona in instanta orice hotarare ce-i contravin. Mare e gradina Domnului! Deagaba ati facut o noua majoritate, domnule Seplecan, daca aceasta nu este una in interesul cetateanului, ci in interesul vostru si a jocurilor politice pe care le faceti. In loc sa vezi starea de fapt a tuturor institutiilor subordonate Cj, mai bine ai veghea la interesul cetateanului, dar ma rog, dorinta de afirmare este prea mare. Dar nu uita Domnule Seplecan, de unde ai plecat! 

Lae

18.06.2014 18:59

"Mihaela dragostea mea" loveste din nou !

Tudor

18.06.2014 20:09

Auzi ma avortonule politic, tu sa-ti faci ordine tie, câte contracte ai avut cu primăriile, de câte ori ai fost la serviciu.ai votat Oleleu vicepreședinte necoptule, acum lingi ce ai scuipat, te vrei neaparat șef, uitate in oglinda si in creier, dacă i-l ai, si vezi nimicuri.

seplecan pelican

18.06.2014 20:55

seplecane sobolane du-te unde si-o dus mutu calu. Esti pasta, lasa-ne, tu nu meriti sa fi nimica ma, uratule. Nu ti rusine sa tinzi la functii mari?? Nu ai fost in stare sa ai o nevasta ma. Nu esti in stare sa satisfaci o femeie pana la capat, deaia f..... grase ..omu cu un singur ou....tradatorule. nu stiiiii nici sa ai bun simt, tu si politica, pdl nu te sustine, numa nu o avut alt fraier deocamdata. pleaca acasa analfabetuleeeee si afemeiatule!!!!!!

Radu

19.06.2014 09:09

Din ciclul "Comunistii nu renunta" prefectul comunist trage cu dintii sa-si pastreze omul Partidului Hotilor in functia de vice.

mircea

19.06.2014 09:47

Eu l-as fi lasat in pace pe analfabetul ala...la cat ii de dobitoc, prost si ingamfat in maxim 3 luni era coleg cu Uioreanu. Ala ce ii futea femeia in timp ce el isi facea PR la nunta "secolului" si-l lasa in pace sa zambeasca si sa se tina de mana fericiti, asa trebuia sa faca si Vuscan...sa-l lase in pace si sa moara singur.

costea m

30.06.2014 10:47

Szepleeee!!!  dute-n ma-ta!!

Adauga comentariu